Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Activiteiten

Op zoek naar een sportieve of recreatieve break tijdens je bijeenkomst? Dan bij je bij ons aan het juiste adres! Van clinics volleybal en rolstoelbasketbal tot rondleidingen en interactieve games. Van voedingsworkshops tot fietstochten en natuurwandelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door de topsporters en topcoaches die #OpPapendal trainen. Of ga voor een minder sportieve activiteit. We hebben een breed aanbod, voor ieder wat wils. Bekijk hieronder alle clinics. Wil je meer weten over de activiteiten? Of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op via 026 483 4537.

Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de geldende richtlijnen van het RIVM en de overheid aangaande het COVID-19 virus. Dit betekent dat wij op een aangepaste werkwijze de workshops geven. Er wordt onder andere rekening gehouden met de ruimte en groepsgrootte om de 1,5m afstand te kunnen waarborgen en de hygiëne voorschriften worden in acht genomen.

Eventuele veranderingen in de maatregelen opgelegd door het RIVM en de overheid worden nauwlettend in de gaten gehouden. Wij passen daar onze dienstverlening op aan. Heb jij nog vragen rondom COVID-19 en de maatregelen die Papendal Events hieromtrent onderneemt? Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een clinic

62 resultaten gevonden


BMX

Reserveer nu!

Boogschieten

Reserveer nu!

Bootcamp

Reserveer nu!

Mountainbiken

Reserveer nu!

Rolstoelbasketbal

Reserveer nu!

Archery Battle

Reserveer nu!

Schermen

Reserveer nu!

Yoga

Reserveer nu!

Curling

Reserveer nu!

Siberische Husky rennen

Reserveer nu!

Aquarel schilderen

Reserveer nu!

Hand- & Brushlettering

Reserveer nu!
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.