Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Meetings & Events

Laat je leiden door de dynamiek van succes

De zoektocht naar een unieke locatie

Een bijeenkomst organiseren doe je niet zomaar. Daar gaat heel wat voorbereidend werk aan vooraf. zeker in deze tijd, waar je ook met steeds veranderende maatregelen te maken hebt, maar als eenmaal het doel van de bijeenkomst is vastgesteld, de datum is gekozen en het aantal te verwachten gasten is ingeschat gaat de zoektocht naar de perfecte locatie van start. Ben je op zoek naar iets unieks? Wil je geïnspireerd worden? Wil je ervoor zorgen dat jouw congres niet vergeten wordt? Kies dan voor Hotel Papendal. Wij zijn uniek, inspiratievol en ervan overtuigd dat jullie ervaring #OpPapendal onvergetelijk wordt.

Hoe we dat doen? Heel simpel. Wij inventariseren jullie behoeften en met de grootst mogelijke zorg spelen wij hier op in. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat onze vergaderzalen er piekfijn uitzien en voorzien zijn van audiovisuele middelen die nodig zijn om de bijeenkomst succes vol te laten zijn.

Evenementen en congressen

Cursussen en trainingen

Vergaderingen

Events & Clinics

Trainingskampen

Daag ons uit!

Geen bijeenkomst is te gek voor ons. Wij houden van een uitdaging. Door de grote verscheidenheid van onze zalen kunnen we veel bijeenkomsten bij ons laten plaatsvinden. Ook met de huidige maatregelen kunnen we in een plenaire zaal ruim 200 personen kwijt. Verwacht je meer gasten? Dat hoeft geen probleem te zijn. Met alle online mogelijkheden, zoals een hybride event, webcasting of virtual live kunnen we het ook groter aanpakken. Daag ons uit en je zult versteld staan van het resultaat.

Het bedrijfsleven en topsport; een unieke combinatie

Nergens in Nederland komt het bedrijfsleven en de topsport zo goed samen als #OpPapendal. Net als onze sporters wil jij toch ook het allerbeste uit je bijeenkomst halen? Succesvol zijn in alles wat je doet. Presteren en motiveren. Door het uitnodigen van een sportspreker krijgt jouw bijeenkomst een dynamische & sportieve twist. Onze sportsprekers hebben allemaal een bijzondere band met Papendal. En wij met hen. Wanneer je een dag of meerdere bij ons bent kan een sportieve break tijdens jouw bijeenkomst een uitkomst zijn. Even energie opdoen. Een clinic (op afstand) recreatief of sportief, organiseren wij graag voor je.

Hoe ziet jouw bijeenkomst #OpPapendal eruit?

Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Heb je interesse in het maken van prijsafspraken omdat je meerdere malen per jaar een bijeenkomst gaat organiseren, neem dan contact op met onze salesafdeling.

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Lisanne van Dijk

Senior Account Manager Reserveringen

Ivo van Ruiten

Senior Account Manager Reserveringen

Collin te Wildt

Account Manager Reserveringen

Lara van Wilsem

Account Manager Reserveringen

Anne Fleur de Bos

Account Manager Reserveringen

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Congres Zakelijk