Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Meetings & Events

Raak geïnspireerd, presteer en excelleer

Team Up met Papendal voor jouw bijeenkomst!

Papendal is een locatie waar topsport en de zakelijke wereld samenkomen. Een dynamische wereld waar inspiratie en prestatie hand in hand gaan. Vorm een team met onze gepassioneerde professionals en samen realiseren we een succesvolle bijeenkomst! Mede dankzij de sportieve sfeer op Papendal is een unieke ervaring gegarandeerd! Wil je jouw bijeenkomst een onvergetelijke touch geven? Kies dan voor Hotel Papendal!

Om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen, zijn wij benieuwd naar jouw doelstellingen en verwachtingen. Zodra we deze volledig in kaart hebben gebracht, zijn we klaar om te knallen! Onze vergaderzalen staan alvast keurig voor je opgesteld, compleet met de door jouw gewenste audiovisuele faciliteiten om jouw bijeenkomst nog completer te maken.

Evenementen en congressen

Cursussen en trainingen

Vergaderingen

Events & Clinics

Trainingskampen

Daag ons uit!

Net zoals topsporters zijn we gewend om onder druk te presteren. Dus leg je wensen maar neer, wij gaan de uitdaging graag aan! Met een scala aan zalen, variërend van groot tot klein, zijn de mogelijkheden eindeloos! Of het nu gaat om grootschalige evenementen of intieme cursussen, wij bieden de perfecte ruimte. Dankzij onze geavanceerde online mogelijkheden kunnen we ook moderne evenementen zoals hybride evenementen en webcasts moeiteloos realiseren.

Een zakelijke bijeenkomst in een sportief jasje

Met de unieke toevoeging van ‘topsport’ #OpPapendal, ben je in staat om een bijeenkomst te realiseren waar men nog lang over praat. Vanaf het moment dat je hier binnenstapt, word je omgeven door sportieve energie. Je komt het tegen in de aankleding en decoratie van ons hotel, denk aan de olympische ringen als lampen, het gebruik van een oude gymvloer als werktafel of de verschillende sportbeelden en kreten aan de muur. Ook tijdens jouw bijeenkomst kan sport een mooie aanvulling zijn. Het uitnodigen van een sportspreker als dagvoorzitter of juist als keynote spreker zou perfect kunnen aansluiten om jouw doelen nóg krachtiger te maken. En als je behoefte hebt aan een sportieve onderbreking, een moment om weer op te laden voor de volgende vergadering, dan zijn onze sportieve en recreatieve clinics precies wat je nodig hebt!

Hoe ziet jouw ultieme bijeenkomst #OpPapendal eruit?

Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Heb je interesse in het maken van prijsafspraken omdat je meerdere malen per jaar een bijeenkomst gaat organiseren, neem dan contact op met onze salesafdeling.

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Lisanne van Dijk

Senior Account Manager Reserveringen

Ivo van Ruiten

Senior Account Manager Reserveringen

Lara van Wilsem

Account Manager Reserveringen

Anne Fleur de Bos

Account Manager Reserveringen

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Congres Zakelijk