Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Meetings & Events

Laat je leiden door de dynamiek van succes

De zoektocht naar een unieke locatie

Een bijeenkomst organiseren doe je niet zomaar. Daar gaat heel wat voorbereidend werk aan vooraf. Als eenmaal het doel van de bijeenkomst is vastgesteld, de datum is gekozen en het aantal te verwachten gasten is ingeschat gaat de zoektocht naar de perfecte locatie van start. Ben je op zoek naar iets unieks? Wil je geïnspireerd worden? Wil je ervoor zorgen dat jouw congres niet vergeten wordt? Kies dan voor Hotel Papendal. Wij zijn uniek, inspiratievol en ervan overtuigd dat jullie ervaring #OpPapendal onvergetelijk wordt.

Hoe we dat doen? Heel simpel. Wij inventariseren jullie behoeften en met de grootst mogelijke zorg spelen wij hier op in. Uiteraard mag je ervan uitgaan dat onze vergaderzalen er piekfijn uitzien en voorzien zijn van audiovisuele middelen die nodig zijn om de bijeenkomst succes vol te laten zijn.

papendal vergaderen
Meetings en events op papendal

Daag ons uit!

Geen bijeenkomst is te gek voor ons. Wij houden van een uitdaging. Door de grote verscheidenheid van onze zalen kunnen we elke bijeenkomst, van vier tot ruim 3500 personen, bij ons laten plaatsvinden. Verwacht je meer gasten? Geen probleem. Dan kunnen wij ons evenemententerrein inzetten. Daag ons uit en je zult versteld staan van het resultaat.

Het bedrijfsleven en topsport; een unieke combinatie

Nergens in Nederland komt het bedrijfsleven en de topsport zo goed samen als #OpPapendal. Net als onze sporters wil jij toch ook het allerbeste uit je bijeenkomst halen? Succesvol zijn in alles wat je doet. Presteren en motiveren. Door het uitnodigen van een sportspreker krijgt jouw bijeenkomst een dynamische & sportieve twist. Onze sportsprekers hebben allemaal een bijzondere band met Papendal. En wij met hen. Wanneer je een dag of meerdere bij ons bent kan een sportieve break tijdens jouw bijeenkomst een uitkomst zijn. Even energie opdoen. Een clinic, recreatief of sportief, organiseren wij graag voor je.

Hoe ziet jouw bijeenkomst #OpPapendal eruit?

Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Heb je interesse in het maken van prijsafspraken omdat je meerdere malen per jaar een bijeenkomst gaat organiseren, neem dan contact op met onze salesafdeling.

Sjaak ten Bras

Salesmanager Hotel Papendal

Esther Mentink

Account Manager Sales

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Congres Zakelijk
HerfstkriebelsPapendal geeft je de ruimte!

De herfst is in aantocht en wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Geniet van een heerlijk weekendjeweg in eigen land of verblijf wat langer tijdens de herfstvakantie.

Bekijk onze arrangementen