Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Trainingskampen

Optimale faciliteiten en een unieke topsport­cultuur

Haal het beste uit jouw trainingskamp

We hebben #OpPapendal al diverse topsporters mogen ontvangen voor trainingskampen. Uit binnen- en buitenland. En vanuit diverse takken van sport. Waarom topsporters voor onze locatie kiezen? Met name vanwege de optimale of unieke sport faciliteiten en de unieke topsportcultuur. Er zijn zoveel verschillende topsporters die bij ons trainen. En ze streven allemaal hetzelfde doel na. Ze willen de beste worden. De top bereiken. En dat inspireert.

Faciliteiten

Alles voor je trainingskamp is bij ons aanwezig. We hebben heerlijke (M-line) bedden voor je klaarstaan in het hotel. We beschikken over kamers met airco dus ook tijdens je zomer trainingskamp verblijf je heerlijk comfortabel. De juiste topsportvoeding. Herstelfaciliteiten, krachthonk, een medisch centrum. Er zijn ruimtes aanwezig voor teambesprekingen en je kunt diverse alternatieve trainingen of teambuildingsactiviteiten bij ons doen. Zoals een clinic boksen of de Team Challenge. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat we goede sportfaciliteiten hebben. Van atletiekbaan tot (kunstgras) voetbalvelden en van krachttrainingsruimte tot sporthal. Alles op loopafstand. Dat is wel net zo handig!

Hockey op Papendal

hockey trainingskamp

Handbal

Handbal trainingskamp

Pannavoetbal

Voetbal trainingskamp

Je kunt bij ons terecht

Je hoeft niet een volleyballer of voetballer te zijn om je trainingskamp bij ons te houden. Ook wanneer we geen accommodaties hebben voor jouw sport, kun je bij ons terecht.  Zo zijn de waterpolodames al eens bij ons te gast geweest. En we hebben een fulltime ski- en snowboardprogramma. Ook de schaatsteams ontvangen we graag. Deze sporters komen naar ons voor de goede topsportfaciliteiten op één terrein. Ze doen looptraining, fietstraining, krachttraining. En maken graag gebruik van de fijne hotelkamers, het lekkere eten en het medisch centrum.

Wil je ook naar Papendal komen voor een trainingskamp? Bekijk hier ons sportarrangement

Voeding in het Topsportrestaurant op Papendal

Sportarrangement

Bijbehorende tags

Trainen Sport Trainingskamp