Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hotel

place to be voor meetings en events of om heerlijk te ontspannen

Organiseer jouw event #OpPapendal

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie? Je kunt bij ons terecht voor al je meetings en events. Of het nu gaat om zakelijke congressen of vergaderingen. Om beurzen, expo’s of festivals. Het kan allemaal #OpPapendal!

We beschikken over meer dan 30 professionele vergaderzalen, waaronder twee evenementenzalen. Uitermate geschikt voor jouw congres, expositie of bedrijfsfeest! Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje bij Meetings & Events.

Goed voorbereid naar Hotel Papendal:
Graag attenderen wij je op onze pagina Veilig Bijeenkomen. Op deze pagina staat exact vermeld hoe jij je het best kunt voorbereiden op een bezoek aan ons hotel. Wij zijn o.a. gehouden aan het hanteren van een coronatoegangsbewijs, vastgesteld door onze overheid. Meer weten? Bezoek deze pagina. Graag tot snel #OpPapendal.

 

Heerlijk ontspannen

Als je op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven. Maar vind je het leuk om te verblijven in een inspirerende, sportieve omgeving, waarbij het absoluut mogelijk is om onze (top)sporters tegen het lijf te lopen dan ben je van harte welkom. Wist je dat ons hotel ook rolstoelvriendelijk is?

Je kunt bij ons terecht voor een ontspannen hotelovernachting. Wij beschikken over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. Aan jou de keuze wat bij je past. Neem ook eens een kijkje bij onze hotelfaciliteiten. Van fitness tot onze gezellige Bar Dug Out. Of verken alvast de omgeving.

Let op: onze fitness en wellness is geopend tot 17:00 uur.

Trainingskampen op Papendal
papendal_hotel_wellness

Maar er is meer!

Er gebeurt nog veel meer #OpPapendal! Bekijk eens onze acties en arrangementen. Boek bijvoorbeeld een gratis sportspreker bij je bijeenkomst of maak gebruik van een gratis personal trainer in het weekend.

Heb je zin in een avondje uit? Kom dan een avondje heerlijk dineren in ons Restaurant. We hebben een passie voor gezond, duurzaam en lekker eten. En daar laten we je graag van meegenieten.

Zien we je snel #OpPapendal?

Restaurant Papendal 20 28
sportspreker op Papendal

Wij zijn er voor jou. En daarom staat ons team altijd voor je klaar. Mocht je tijdens jouw verblijf ergens tegenaan lopen schroom niet om hen aan te schieten. Wij helpen je graag verder.

Hendrika Siekmans

Manager Rooms & Revenue

Bijbehorende tags

Meeting Event Hotel Zakelijk
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.