Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderen in Arnhem

Vergaderen in Arnhem? De locaties van Papendal zijn er om je te inspireren maar vooral ook om je te motiveren. Bij Papendal gaan we namelijk altijd voor goud. Zowel op sportief als op zakelijk vlak. Bij Papendal werken we met mensen die zichzelf willen verbeteren en die streven naar de top. Wat beweegt jou?

Neem contact op

De faciliteiten voor vergaderen op Papendal

De 30 verschillende vergaderzalen zijn elk op een unieke wijze ingericht en beschikken over state-of-the-art faciliteiten. Zo ben je tijdens de vergadering van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een modern LCD scherm, een projectiescherm of een flipover. Aan alles is gedacht om de vergadering zo effectief mogelijk te laten verlopen. Onze grote vergaderzalen zijn standaard voorzien van een geluidsinstallatie, beamer en een projectiescherm.

Vergaderen Papendal
Vergaderen op Papendal

De voordelen van vergaderen op Papendal

Bij Papendal geniet je van een service die excellence uitstraalt. We hebben er een sport van gemaakt om jou blij te maken. Zo blijven we zelf ook in beweging.
Dat is wat Papendal onder andere uniek maakt. Het zit hem in de sfeer. Iets waar we trots op zijn. Wat bieden we tijdens een vergadering:

  • Een inspirerende en motiverende locatie
  • Verschillende arrangementen voor het vergaderen
  • Alle type vergaderingen zijn mogelijk
  • 30 verschillende vergaderruimten
  • Een zorgeloos verblijf, we maken het je zo makkelijk mogelijk

Vergaderen in Arnhem op Papendal

We verwelkomen je graag op onze locatie op Papendal. Of het nou gaat om een vergadering, training of cursus, bij ons zit je goed. Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal vergaderarrangementen samengesteld. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons avondarrangement, meerdaagse arrangement of 8-uurs arrangement. Op deze manier kun je onze faciliteiten optimaal benutten.

Bekijk arrangementen

Restaurant
Restaurant 20 28 Papendal

Onze unieke vergaderlocatie in Arnhem reserveren

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen in Arnhem? Of ben je benieuwd naar onze vergaderarrangementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee. Samen gaan we voor goud.

Neem contact op

Bijbehorende tags

Vergaderlocatie Vergaderen