Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Consultancy

Advies van experts uit de topsportpraktijk

Papendal Consultancy voorziet in een deskundig advies of praktische ondersteuning bij (top)sport en voeding gerelateerde vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan onderwerpen als facility management en de inrichting van voorzieningen en begeleiding voor topsporters of gezonde voeding. Voor ieder topsportcentrum, voor iedere organisatie of overheidsinstelling, voor iedere sportclub of sportteam dat behoefte heeft aan advies op maat. De opbrengst van consultancy opdrachten komt ten goede aan de fulltime topsportprogramma’s #OpPapendal.

Drie pakketten

Papendal Consultancy biedt de volgende pakketten aan:

Uitgelicht

Voeding

Praktische adviezen en ondersteuning

Uitgelicht

Facility management & topsportvoorzieningen

Advies bij de bouw en exploitatie van een sportcentrum

Uitgelicht

All-in advies

Compleet advies voor realisering of revitalisering van een topsportcentrum en zijn voorzieningen

Kennis en ervaring in huis

Waarom kiezen voor Papendal Consultancy?
  We beschikken over een deskundig en toegewijd team
  Onze aanpak is succesvol gebleken
  We combineren kennis en praktijkervaring: hanteren een integrale werkwijze

Ruim 10 jaar geleden bestond Papendal slechts uit een congrescentrum, een atletiekbaan, voetbalvelden en een sporthal. Daarna is ons centrum in alle opzichten exponentieel gegroeid; in het aantal sportaccommodaties, het aantal topsporters dat er traint en in de kwaliteit van de voorzieningen. Papendal heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de topsport. Kenners scharen ons centrum onder de drie beste trainingscentra van de wereld.

We zijn klaar voor de volgende stap. We willen onze kennis en praktijkervaringen delen met de nationale en internationale (top)sportwereld. We zijn er klaar voor om als coach op te treden voor topsportcentra die zich willen ontwikkelen, groei willen realiseren. Om commerciële teams en clubs te adviseren en ondersteunen bij het vormgeven van hun voedingsbeleid.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact Papendal Consultancy

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Facility management Advies Voeding