Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Eten en drinken

Passie voor gezond, duurzaam en vooral lekker eten.

(H)eerlijk eten #OpPapendal

Tegenwoordig zijn wij heel bewust bezig met eten. Kreten als biologisch, superfood en puur zijn ons niet meer onbekend. Steeds meer mensen beseffen het belang van gezond en eerlijk eten. Al 50 jaar bereiden onze koks met passie (h)eerlijk eten. En ja, genoemde kreten zijn een rode draad in alle culinaire uitspattingen, maar wat bij onze chef-kok het allerbelangrijkste is, is dat eten lekker moet zijn. En dat gezond, eerlijk en puur eten ontzettend lekker kan zijn bewijst hij met zijn team elke dag weer opnieuw.

Geïnspireerd door de sport introduceren wij unieke concepten voor ontbijt, lunch en diner. Perfect afgestemd op jouw dag #OpPapendal.

Restaurant

Naast culinair genieten wil een fenomenale setting ook enorm bijdragen aan de sfeer van je ontbijt, lunch of diner. En daar ontbreekt het in het restaurant niet aan. Omringd door de bossen van de Veluwe, met uitzicht op de golfbaan en vanaf je tafel een kijkje kunnen nemen in de moderne open keuken maakt dat ons restaurant een absolute must is om eens gegeten te hebben. Overtuigd? Reserveer dan gelijk jouw tafel bij ons restaurant. Bekijk hier ons restaurant.

Openingstijden
Ontbijt in ons restaurant:
maandag tot en met vrijdag vanaf 07:00 uur tot 10:00 uur
zaterdag vanaf 07:00 uur tot 10:30 uur
zondag vanaf 07:30 uur tot 11:00 uur
Het restaurant is geopend voor de lunch en het diner tot 22:00 uur (keuken open tot 21:00 uur)

Menukaart

Benieuwd naar onze kaart? Bekijk hier de menukaart van ons restaurant. En bekijk hier de menukaart van de bar Dug Out.

Restaurant Papendal 20 28
Restaurant Papendal 20 28

Bar ‘Dug Out’
Onze Bar Dug Out is een sportieve, gezellige bar met een prachtig terras aan de pitch & putt baan van Papendal. Volledig omringt door de prachtige natuur van de Veluwe. De bar heeft een brasserie-achtige kaart. Met heerlijke en vertrouwde gerechten als een clubsandwich, een smaakvolle hamburger, frisse salades en huisgemaakte soepen. Bij de Dug Out ben je welkom voor een lunch of diner. Ben je ‘en route’ met de fiets of wandel je in de omgeving van Papendal, maak hier dan een pitstop. Het is echt de moeite waard. Neem hier een kijkje in de Bar Dug Out.

Openingstijden
De Dug Out is dagelijks geopend voor lunch en diner tussen 09:30 uur en 23:00 uur.

Dug Out Papendal
Dug Out Papendal

Reserveer een tafel

Contactformulier Reserveren Eten & Drinken
:
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Restaurant