Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rondleidingen

Een bijzondere topsport­locatie

Sportcentrum Papendal is een Olympische topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties. Voor iedere sporter wat wils. Ruim 400 topsporters en toptalenten, zowel Olympisch als Paralympisch, maken dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Papendal is de thuisbasis van NOC*NSF.

Sinds 2009 heeft Papendal de status van CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs) gekregen. Uniek aan een CTO is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen. Met minimale reistijden. We bieden topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en begeleiding met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Onze enthousiaste begeleiders vertellen met plezier over Papendal. Tijdens de rondleiding breng je een bezoek aan verschillende hoogtepunten van Papendal zoals de Olympische BMX Baan van Rio 2016, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan, het buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse en uiteraard de multifunctionele topsporthal.

Arnhemhal Papendal
Voedingsinnovatie op Papendal
Atletiek Papendal

Deze state-of-the-art multisporthal, de Arnhemhal, behoort zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa. Tijdens de rondleiding krijg je de unieke kans om hier een kijkje te nemen. Bijzonder in de Arnhemhal is het Topsportrestaurant, hier wordt functionele topsportvoeding puur en dagvers bereid. Door de voedingswetenschap, sportdiëtetiek en kookpraktijk samen te brengen bedienen we onze topsporters met innovatieve basisvoeding.

Misschien kom je wel een Olympische sporter tegen!

Laurens van Waardenburg

Eventmanager Papendal

Melissa van Delft

Eventmanager Papendal

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Contactformulier Events
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Activiteit Evenement Rondleiding