Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rondleidingen

Een bijzondere topsport­locatie

Sportcentrum Papendal is een Olympische topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties. Voor iedere sporter wat wils. Ruim 500 topsporters en toptalenten, zowel Olympisch als Paralympisch, maken dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Papendal is de thuisbasis van NOC*NSF.

Sinds 2009 heeft Papendal de status van TeamNL centrum gekregen. Uniek aan TeamNL centrum is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen, met minimale reistijden.​ We bieden topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en begeleiding met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Onze enthousiaste begeleiders vertellen met plezier over Papendal. Tijdens de rondleiding breng je een bezoek aan verschillende hoogtepunten van Papendal zoals de Olympische BMX-Baan, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan en uiteraard onze multifunctionele topsporthal, de Arnhemhal.

Arnhemhal Papendal
Voedingsinnovatie op Papendal
Atletiek Papendal

Deze state-of-the-art sporthal behoort zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa. Tijdens de rondleiding krijg je de unieke kans om hier een kijkje te nemen. Bijzonder in de Arnhemhal is het Topsportrestaurant, hier wordt functionele topsportvoeding puur en dagvers bereid. Door de voedingswetenschap, sportdiëtetiek en kookpraktijk samen te brengen bedienen we onze topsporters met innovatieve basisvoeding.

Rondleiding met toelichting gezonde voeding

Kan voeding bijdragen aan topprestaties? Zeker! Vraag dat maar aan onze topsportkoks. Onze koks van het topsportrestaurant in de Arnhemhal weten daar alles van. Vooral voor de jonge topsporters die op Papendal trainen is dit erg belangrijk. Samen met sportdiëtiste Brenda Frunt schreef Erik te Velthuis (manager van het topsportrestaurant) de boeken Goud op je bord. Hierin delen zij hun visie op de betekenis van voeding voor topprestaties. ​

Onze chefs vertellen er tijdens de rondleiding graag over, want ook jij kunt voor Goud op je Bord zorgen!​

De toelichting “gezonde voeding” is als een extra boekingsmogelijkheid in de rondleiding te boeken. Max 25 personen per rondleiding. ​

Misschien kom je wel een Olympische sporter tegen!

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Contactformulier Events
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Activiteit Evenement Rondleiding