Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Oud-Wielrenner Maarten Tjallingii

Iedereen kan zijn eigen Posbank behalen

Als sporter is Maarten een graag gezien persoon op tv zowel in de avond etappe van de NOS als in meerdere programma’s van Omroep Gelderland.

Maarten Tjallingii werd in 1977 geboren en groeide op in Mozambique (1980 t/m 1989). Maarten wist als veelzijdige wielrenner 20 jaar ervaring in de topsport te waarborgen. Denk hierbij aan vier jaar schaatsen in de subtop van Nederland, acht jaar mountainbiken in de top van Europa en 11 seizoenen rijden in de wereldtop van het wielrennen. Maar naast topsport heeft Maarten een achtergrond in mentale training via de methodiek NLP, de basis voor coaching / workshops.

Sportspreker Maarten Tjallingii #OpPapendal
Sportspreker Maarten Tjallingii #OpPapendal
Sportspreker Maarten Tjallingii #OpPapendal

Als wielrenner weet Maarten als geen ander hoe hard het rijden van Parijs Roubaix is en hoe het is om door Fabian Cancellara gefeliciteerd te worden met een podium-plaats in Roubaix. Ook 35km fietsen met een gebroken heup of meer dan een week in de Bergtrui in de Giro rijden gaat hem niet te ver.

Maarten brengt over wat je kunt bereiken met passie en plezier. Deze missie identificeert zich door middel van Motivatie en Inspiratie (MII) vertaald naar ‘Grinta’ (uithoudingsvermogen). Initiëren, doorzetten, volhouden, wil om te winnen, doelgericht en overtuiging zijn kernwaarden die centraal staan binnen ‘Grinta’. Vanuit die waarden gaat Maarten aan de slag.

Als spreker vertelt Maarten over zijn avonturen op de fiets, zijn hoogte- en dieptepunten, maar ook zijn ervaring met succes. In de loop van de jaren heeft Maarten een eigen model ontwikkeld waarbij hij mensen een hulpmiddel kan aanbieden om gemotiveerd aan de slag te gaan.

Naast het geven van presentaties verzorgt Maarten ook workshops. Hij gaat in op fiets gerelateerde onderwerpen, zodat jij als deelnemer nog beter op de fiets zit. Dit kan op basis van fysieke kwaliteiten als wel mentale kwaliteiten. Denk hierbij aan overtuiging versus angst, focus op ademhaling, schakelen, bochten, techniek en nog veel meer.

Ook kan Maarten ingaan op containerbegrippen als communicatie, NLP, tijdlijn processen, vitaliteit, doelen stellen, motivatie en inspiratie.

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.