Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Samenwerken

Hotel Papendal is altijd op zoek naar goede samenwerk­ingen. Jij ook?

De hotelwereld is voor veel consumenten een aantrekkelijke wereld met rust, luxe en ontspanning. Met een weekendjeweg kunnen we onszelf weer even helemaal opladen, nieuwe energie opdoen. Niet zo gek dat steeds meer A-merken interessante samenwerkingen aangaan met Hotel Papendal. Het is een waardevolle manier om klanten of personeel te bedanken, lezers te verwennen of om een interessante nieuwe doelgroep aan te spreken.

Kwaliteit delen & imago versterken
Hotel Papendal staat voor absolute kwaliteit en gastvrijheid met een sportief tintje. Wanneer je op eenzelfde klantgerichte wijze met jouw bedrijf of organisatie aan goede kwaliteit werkt, is het goed om te kijken of er raakvlakken zijn die een samenwerking interessant maken. Op deze manier kunnen twee A-merken zich versterken richting een doelgroep die kwaliteit, goede service en creativiteit waardeert.

Eindeloze mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden voor zakelijke samenwerkingen met Hotel Papendal. Afhankelijk van jouw organisatie en de onderlinge wensen, creëren we een Joint Promotion, een barter, een speciaal bedrijfsarrangement, een lezersaanbieding of bijvoorbeeld een spaaractie. We hebben reeds enige ervaring en staan open voor nieuwe initiatieven en originele ideeën.

Interesse in een samenwerking met ons? Neem dan contact op met Rebecca Goei.

Rebecca Goei

Supervisor Sales & Marketing

Bijbehorende tags

Samenwerken