Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Fit voor de toekomst

Fit voor de toekomst. Dat is waar Papendal de komende jaren naar streeft op het gebied van duurzaamheid. Eén van de redenen waarom wij vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en een echte duurzaamheidsfilosofie hebben, is vanwege het feit dat we hier in een natura 2000 gebied liggen. Natura 2000 is een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden. In Natura 2000-gebieden worden plant- en diersoorten die in Europa bedreigd zijn en hun natuurlijke leefomgeving beschermd om de biodiversiteit te behouden.

Ruim tien jaar geleden zijn we gestart met een masterplan om het terrein van Papendal te ontwikkelen tot een duurzaam en energiezuinige omgeving. Maar we zijn natuurlijk nog lang niet klaar. De komende jaren willen en moeten we blijven investeren in de accommodaties om te blijven voldoen aan de internationale standaard. Om de juiste excellerende omgeving te kunnen bieden voor onze topsporters. Maar we beseffen ook dat als we echt stappen willen maken dat we ook partners nodig hebben die daar meer verstand van hebben en willen investeren. Dat kunnen wij niet alleen.

Uiteindelijk doen we het allemaal voor 1 doel; een gezonde en sportievere wereld. De manier waarop we keuzes maken, echt zoeken naar een manier waarop je, én sport én duurzaamheid kan combineren. Dat vinden we belangrijk.

Uitgelicht

Thema's

Uitgelicht

Artikelen

Alles wat we doen

Uitgelicht

Video's

met Rob Klijnhout

Uitgelicht

Samenwerkingen