Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Cursussen en trainingen

Papendal is jouw locatie voor (meerdaagse) trainingen en cursussen.

Trainen op jouw manier en onder de juiste omstandigheden

Wij zijn er, als trainingslocatie, voor alle opleidings- en trainingsbureaus die met veel zorg cursussen en trainingen samenstellen voor ambitieuze professionals en organisaties. Op deze manier blijven organisaties relevant binnen hun branche en draagt dit bij aan de groei van het bedrijf.

Werknemers willen zich blijven ontwikkelen, door cursussen te volgen zoals persoonlijke groei, leiderschap, assertiviteit en projectmanagement. En daar draagt de juiste trainingslocatie uiteraard aan bij. Want je wilt de cursisten inspireren, coachen en motiveren, het beste uit zichzelf te laten halen. En dat doe je natuurlijk #OpPapendal. Daar waar topsporters zich ook focussen op vooruitgang en bedrijven zich optimaal willen presenteren om elke dag nog beter te  worden. Waarom zouden we alleen topatleten trainen #OpPapendal? Kom ook (brain)trainen!

Onze duurzame trainingslocatie draagt bij aan het gevoel van presteren en het vermogen om meer uit jezelf te willen halen. Ook trainers en opleiders zullen baat hebben bij onze locatie. Lesgeven op een locatie als deze gaat eigenlijk vanzelf. Uiteraard met de juiste kennis en ervaring vanuit de opleiders zelf, maar wij helpen de trainers bij het bereiken van hun doelen door voor de juiste omstandigheden te zorgen. Een fijne sfeer, goed uitgeruste zalen, het juiste licht én een flinke dosis gastvrijheid. En met de juiste culinaire invulling van de dag zorg je dat jouw deelnemers ook bij de les blijven.

Bekijk onze zakelijke arrangementen >

Meerdaagse trainingen & cursussen

Vaak bestaat een opleiding uit meerdere blokken, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. En deze blokken bestaan niet alleen maar uit één dag sessie, maar vaak uit meerdere dagen. Hoe fijn is het dat je dan op jouw trainingslocatie heerlijk kunt overnachten? Na een dag vol inspanning is het heerlijk uitrusten op jouw M-Line matras! Onze topsporters willen niet anders meer en presteren op uitzonderlijke wijze na een heerlijke nachtrust. Daarom vertrouwen wij erop dat óók jij weer vol energie aan de volgende cursusdag kunt beginnen. Een uitgebreid ontbijtje aan het begin van je dag mag natuurlijk niet ontbreken.

Door de (binnen en buiten) ruimte die je op Papendal overal om je heen ervaart kun je veilig bij ons verblijven en zonder zorgen jouw training geven. Een mooie bijkomstigheid is dat je tijdens de pauze ook kunt genieten van de frisse buitenlucht door even de benen te strekken tijdens een wandeling over het bosrijke terrein.

Tip: bekijk onze maximale capaciteit per zaal hier. En nieuwsgierig naar onze lunch- en dinermogelijkheden? Wij informeren je graag.

Bekijk onze zakelijke arrangementen >

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Lisanne van Dijk

Senior Account Manager Reserveringen

Ivo van Ruiten

Senior Account Manager Reserveringen

Lara van Wilsem

Account Manager Reserveringen

Anne Fleur de Bos

Account Manager Reserveringen

Bijbehorende tags

Cursus Training Opleiding