Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Disclaimer en copyright

Algemeen
Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal verlenen je hierbij toegang tot deze website. Door de website te gebruiken gaat u akkoord met deze disclaimer.

Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal hebben het recht om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
De op deze website getoonde informatie wordt door ons met constante zorg en aandacht samengesteld. Wij geven echter geen garanties. Aan informatie zoals weergegeven op deze website met betrekking tot prijzen en beschikbaarheid kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de informatie op de webpagina’s die niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen.

Hyperlinks op deze website leiden mogelijk naar websites buiten het domein van Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal. Hoewel wij zorgvuldig bepalen naar welke websites verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze website zijn voorbehouden aan Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal of de licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hotel Papendal, Sportcentrum Papendal of de licentiegevers.