Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderlocatie in Arnhem

Vergaderlocatie in Arnhem nodig? Papendal biedt jou de meest inspirerende locatie om met je team te vergaderen. Bij Papendal werken niet alleen mensen die beter willen worden in wat ze doen maar ook mensen die aan zichzelf willen werken, een team willen vormen en kennis willen vergaren.

Neem contact

De faciliteiten op Papendal

Papendal beschikt over meer dan 30 vergaderzalen waarvan elk op unieke wijze is ingericht. Onze state-of-the-art vergaderzalen zijn standaard voorzien van alle faciliteiten. Zodat u niet alleen op een inspirerende locatie kunt vergaderen, maar ook zo effectief mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een flipover, whiteboard en een LCD- of projectiescherm. De grote vergaderzalen zijn voorzien met een projectiescherm, beamer en geluidsinstallatie.

Vergaderen op Papendal
vergaderlocatie op papendal

De voordelen van onze vergaderlocatie in Arnhem

Bij Papendal zetten we dagelijks alles op alles om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit je bezoek kunt halen. We doen niets liever dan jou blij maken. We zijn iedere dag in beweging. En dat maakt Papendal zo uniek. De sfeer, het gevoel. Daar zijn we trots op. Als vergaderlocatie in Arnhem bieden we:

  • Een inspirerende locatie
  • Verschillende vergaderarrangementen
  • Geschikt voor iedere soort vergadering
  • Verschillende type vergaderruimtes
  • Een zorgeloos verblijf, we regelen alles tot in de puntjes om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Vergaderen in Arnhem op Papendal 

Ben jij van plan om jouw vergadering, training of cursus op Papendal te houden? We heten je van harte welkom. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal vergaderarrangementen samengesteld. Ga bijvoorbeeld voor ons avondarrangement, het 8-uurs arrangement, of ga voor het meerdaagse arrangement en benut onze faciliteiten optimaal. Uiteraard kan het arrangement op uw wensen afgestemd worden. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn.

Bekijk arrangementen

cursus
Restaurant 20 28 Papendal

Onze unieke vergaderlocatie in Arnhem reserveren

Wil je meer weten over onze vergaderlocatie in Arnhem? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze vergaderarrangementen of heb je vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en denken graag met je mee. Voor een volledig verzorgd verblijf. Samen gaan we voor goud.

Neem contact