Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Overnachten

Laat je verrassen door de energie #OpPapendal

Zien is geloven

Dat Papendal uniek is in zijn soort weten we. Het unieke vinden we niet alleen in een bosrijke omgeving, het feit dat we op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem liggen of dat er hier in de omgeving veel cultuur te snuiven is. Maar we vinden dat unieke in de energie dat hier heerst #OpPapendal. Je voelt het bij binnenkomst, onbeschrijfbaar. Hier wil je verblijven. Hier kom je tot rust en ontsnap je uit de dagelijkse sleur en laad je je weer helemaal op. Dat je verblijft in het hart van de Nederlandse topsport maakt het nog unieker. Natuurlijk hoef je geen (top)sporter te zijn om te profiteren van alles wat Hotel Papendal je te bieden heeft. Beleef Papendal zelf, met je vriend of vriendin, familie of gezin. Wij garanderen je dat je vol positieve energie terugkijkt op een heerlijk, ontspannen verblijf.

Goed voorbereid naar Hotel Papendal:
Graag attenderen wij je op onze pagina Veilig Bijeenkomen. Op deze pagina staat exact vermeld hoe jij je het best kunt voorbereiden op een bezoek aan ons hotel. Wij zijn o.a. gehouden aan het hanteren van een coronatoegangsbewijs, vastgesteld door onze overheid. Meer weten? Bezoek deze pagina. Graag tot snel #OpPapendal.

Let op: onze wellness en fitness zijn geopend tussen 07:00 en 17:00 uur.

Uitgelicht

Standaard kamer

Lekker comfortabel!

Uitgelicht

Superior kamer

Geniet van een ruime kamer!

Uitgelicht

Junior suites

Een beetje extra luxe!

Uitgelicht

Executive bronzen suite

Heerlijke kamer met veel ruimte!

Uitgelicht

JEE-O Golden Suite Papendal

Luxe, ruim en van alle gemakken voorzien!

Altijd in beweging

In beweging blijven kost geen moeite #OpPapendal. De omgeving van Papendal is de moeite waard om te ontdekken. En dat alles binnen een straal van maar 7 kilometer! Geniet van de natuur op de Posbank of fiets met de witte fietsen over Het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Arnhem is een stad van historie en dat vind je nog veel terug. Cultuur snuiven is dan ook geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan het Airborne Museum. Een absolute must is het shoppen in de hoofdstad van Gelderland; bekijk de leuke boetiekwinkeltjes in de 7 straatjes of begeef je in het modekwartier van Arnhem. Ook met het gezin hoef je je niet te vervelen. Een aanrader is Burgers’Zoo of het Openluchtmuseum. #OpPapendal is ook veel te beleven. De golfers onder ons kunnen een balletje slaan op de Edese Golf Club Papendal en wil je liever recreatief aan de slag met golf probeer dan eens Pitch & Putt.

Meer informatie over kamer reserveringen, prijzen of beschikbaarheid? Vul dan onderstaand formulier in of bel met 026-4837911. Gelijk boeken? Klik dan hier.

Aanvraagformulier hotel - leisure
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Hotelkamer Overnachten