Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

(Buiten) evenementen

Jouw evenement #OpPapendal

Duurzaam, innovatief en op maat.

Er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement. Dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig geeft Papendal je de ruimte en kun je bij ons terecht voor uiteenlopende evenementen. Ga je voor een buitenevenement of toch liever binnen. Want ja, het blijft Nederland. Hier #OpPapendal zijn we overal op voorbereid. Wil je jouw evenement geheel zelf opzetten, aankleden, begeleiden en ben je eigenlijk op zoek naar een groot terrein dat voldoet aan al jouw wensen? Dat kan! Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, centraal in Nederland, vlakbij uitvalswegen en in een prachtige bosrijke omgeving.

Buitenterrein
Ons duurzame evenemententerrein is voorzien van vaste infrastructuur voor water en stroom. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende aanvullende diensten. Zoals een veilige logistiek, internet, parkeerbegeleiding, catering en tentverhuur. Maar ook tribunes, beveiliging, sanitair en nog veel meer! We ontzorgen je graag. En samen met jou zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw evenement er nog vaak aan terugdenken!

Papendal organiseert, samen met haar partners, ook eigen evenementen. Zoals jaarlijks de UCI BMX Racing en Zomervreugde Festival

UCI BMX Racing World Cup 2024

Jouw evenement binnen
Ben je op zoek naar een locatie binnen, waar je een bepaalde service mag verwachten, een veelzijdige ruimte tot je beschikking hebt, naar wens in te delen is en voorzien is van professionele audio? Dan raden we je aan om een kijkje te komen nemen naar onze Athenezaal. Deze ruimte, gelegen in het hotel, heeft een oppervlakte van 1650 vierkante meter en is 5 meter hoog. Afhankelijk van de opstelling kun je hier met veel gasten terecht. Geen evenement is ons te gek. Daag ons maar uit! Van product presentaties tot klantdagen en van uitgeserveerde diners tot beurzen en hybride evenementen. Nog meer ruimte nodig? dan betrekken we onze Sydneyzaal erbij. Een ruimte van 1350 vierkante meter waar eveneens alle soorten evenementen gehouden kan worden.

Meer weten? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om samen jullie wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Bijbehorende tags

Buitenevent Events Evenement