Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sport als inspiratie

Laat je inspireren door de sportieve omgeving

Het evenemententerrein of de zalen in ons hotel bieden je eindeloos veel mogelijkheden voor jouw evenement. Voor een sportdag of festival. Beurs of congres. Maar je bent toch niet voor niks op Papendal? Misschien kies je voor ons vanwege de uitstekende faciliteiten. Daar zijn we blij om! Of je bent juist op zoek naar de link met topsport? Dan zijn er diverse opties om ervoor te zorgen dat de bezoekers jouw evenement nog lang gaan herinneren. Met clinics, rondleidingen en sportsprekers bijvoorbeeld.

Activiteiten

Een clinic volleybal of rolstoelbasketbal, in de sporthal waar TeamNL traint. Of ga met je collega’s de strijd aan tijdens een tennis clinic. Wil je de spectaculaire BMX-baan van dichtbij bekijken? Tijdens een clinic BMX leer je, direct naast de baan, de basisbeginselen van BMX. Misschien mag je zelfs wel een heuveltje van de echte baan proberen?

Rondleidingen

Ook benieuwd hoe een topsporter traint #OpPapendal? Onze enthousiaste begeleiders vertellen met plezier over Papendal. Tijdens de rondleiding breng je een bezoek aan hoogtepunten van Papendal zoals de Olympische BMX Baan, het buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse en uiteraard de multifunctionele topsporthal. Misschien kom je wel een Olympische sporter tegen!

Sportsprekers

Wil je het unieke van onze locatie benadrukken tijdens jouw verblijf dan kan het uitnodigen van een sportspreker wel echt een meerwaarde bieden. Laat je inspireren door sprekers die op hun vakgebied je meer kunnen vertellen over o.a. innovatie, leiderschap, teambuilding of coaching.