Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sport­accommodaties

Sport­­­faciliteiten: van jaren ’70 tot top 5

Sportcentrum Papendal is in tien jaar tijd omgetoverd. Van een ietwat gedateerd sportcentrum tot een topsportcentrum dat onder de beste van de wereld wordt geschaard. Papendal is een uniek trainingscentrum geworden waar topsporters in alle rust kunnen voorbereiden op toernooien. Een vertrouwde thuisbasis.

Er zijn door de jaren heen legio nieuwe gebouwen verrezen #OpPapendal. Een Sport- en Onderwijsgebouw, een Sport- en Innovatie Centrum. Maar ook veel nieuwe sportaccommodaties. Een Rock Garden. Een BMX-baan, de Ruskahal. De Arnhemhal is ons vlaggenschip.

Niet alleen onze topsporters maar ook verenigingen en andere organisaties kunnen gebruik maken van een aantal van onze accommodaties. Dit geldt bijvoorbeeld voor de hallen in de Multihal en Sporthal West. Maar ook voor de Rock Garden en de voetbalvelden. Of  de tennisvelden.

Wil je meer weten over tarieven en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op via 026 483 4555.

Indoor sportaccommodaties

We beschikken over diverse indoor sportfaciliteiten. Van krachttrainingsruimte tot balsporthal. En van sprinthal tot vechtsporthal. Diverse sporten maken gebruik van deze faciliteiten. Badminton bijvoorbeeld. Volleybal en rolstoelbasketbal. Benieuwd naar onze sporthallen? Bekijk het overzicht van onze indoor sportaccommodaties.

Outdoor sportaccommodaties

Een BMX-baan, voetbalvelden en een Rock Garden. Onze bekende blauwe atletiekbaan, de tennisvelden. Allemaal voorbeelden van outdoor sportaccommodaties die #OpPapendal te vinden zijn. Bekijk het overzicht van onze outdoor sportaccommodaties.

Bijbehorende tags

Accommodatie Topsport