Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Over Hotel

Een oase van rust, professio­naliteit en kwaliteit

Hotel Papendal is een dochteronderneming van NOC*NSF, net als Sportcentrum Papendal. Met Jochem Schellens als Directeur. Als je op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je wat je mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaar je hier de energie. Je kunt je weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om bij ons te kunnen verblijven. Maar vind je het leuk om te verblijven in een inspirerende, sportieve omgeving, waarbij het absoluut mogelijk is om onze (top)sporters tegen het lijf te lopen dan ben je van harte welkom.

Congressen/vergaderingen/meetings/evenementen:
Hotel Papendal beschikt over meer dan 30 professionele vergaderzalen, waarvan 2 uitermate geschikt zijn voor grote congressen, beurzen, product presentaties of evenementen die binnen gehouden kunnen worden. Voor meer informatie kijk dan eens op meetings&events.

Hotelkamers:
Je kunt bij ons terecht voor een ontspannen hotelovernachting. Wij beschikken over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. Aan jou de keuze wat bij je past.

Trainingskampen/sportieve dagen:
Wil jij met jouw team op trainingskamp? Bijvoorbeeld in voorbereiding op een wedstrijd? Dan ben je bij ons van harte welkom! Hier, in de bossen van de Veluwe, vind je de meest inspirerende locatie voor jouw trainingskamp. Het spreekt voor zich dat wij beschikken over de meest professionele materialen. Immers hier bereiden topsporters zich voor om op Olympisch niveau te kunnen presteren.

Bijbehorende tags

Hotel
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen