Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Alles op één terrein

De beste faciliteiten op één vierkante kilometer.

Van vergader- en congreszalen tot sportaccommodaties. En van prachtig geleden evenemententerrein tot hotelkamers en cateringvoorzieningen. #OpPapendal vind je het allemaal. Dat is wat Papendal zo bijzonder maakt. En wat jou unieke mogelijkheden biedt voor jouw evenement.

Perfect ingerichte zalen, compleet verzorgen sportactiviteiten. Clinics. Het lekkerste eten. Van lunchpakket tot uitgebreide buffetten. Alles is mogelijk, voor jou op maat.

Events
Of het nu gaat om een groot congres in het hotel of om een sportdag op het evenemententerrein. Je hebt faciliteiten nodig. Zoals parkeerplaatsen, eventueel met parkeerbegeleiding. Catering. Soms hotelkamers voor je gasten. Ruimte waar je je evenement kunt organiseren.
#OpPapendal hebben we eindeloos veel mogelijkheden want al deze faciliteiten zijn binnen handbereik. Op loopafstand. Wil je eens wat anders dan een congreszaal? Gebruik dan het evenemententerrein. Hier kun je geheel naar eigen wens je evenement vorm geven.

Op zoek naar een actieve break tijdens je evenement? Die kunnen we voor je invullen, direct achter het hotel. In de uitstekende sportaccommodaties. Want of je nu kiest voor een clinic beachvolleybal, handboogschieten of rolstoelbasketbal. Capoeira of sterrenslag. Alle activiteiten vinden plaats op loopafstand van het hotel en de conferentiezalen.

Evenementenzalen op Papendal voor beurzen of productpresentaties
Hotelkamer op Papendal
Clinics op Papendal

Waar topsport en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten

Stap je uit de achterdeur van het hotel, dan loop je zo het kloppend hart van de Nederlandse topsport binnen. Dat is wat ons uniek maakt. Ook voor onze topsporters hebben we alle voorzieningen op het terrein gecreëerd. Sportfaciliteiten, (para)medische voorzieningen, onderwijsmogelijkheden, huisvesting. Zodat ze alles bij de hand hebben. En reistijd geminimaliseerd wordt.

Dat kunnen we jou ook bieden. Alle faciliteiten bij de hand, voor jouw evenement. Dat we samen met jou onvergetelijk willen maken!