Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Origineel bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Sportcentrum Papendal is de plek waar topsport en het bedrijfsleven samenkomen. Door deze unieke combinatie bieden wij de leukste activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan sportieve en uitdagende clinics en gezellige interactieve games. Toe aan een meer ontspannen activiteit? Ook dan ben je met onze wijnproeverij op de juiste plek. Alle activiteiten bevinden zich op één terrein zodat de reistijd beperkt blijft. Kortom, op Papendal beleef je gegarandeerd een origineel bedrijfsfeest!

Neem contact op

Een origineel bedrijfsuitje begint bij een unieke locatie

Papendal is de ideale locatie voor het organiseren van een origineel uitje. We bieden je een variatie aan ruimtes waar je activiteiten kunt organiseren. Tijdens de activiteiten zorgen we ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. We maken het je zo makkelijk mogelijk zodat jij kunt genieten van de leuke dag. Je zult zeker geïnspireerd raken door de topsporters en de bosrijke omgeving.

Beleef unieke en inspirerende activiteiten

Om je te helpen met het organiseren van een origineel bedrijfsuitje, hebben we meer dan 70 leuke activiteiten beschikbaar. Zo kunnen jij en je collega’s deelnemen aan een van de clinics op Papendal. Kies voor een sportieve activiteit en rijd een rondje over de Pump track die de sporters van TeamNL ook gebruiken. Of ga voor de uitdagende Archery Battle. Liever een rustgevende activiteit? Volg samen een les yoga of ontdek onze cursus cocktail shaken!

origineel bedrijfsuitje in arnhem
Origineel bedrijfsuitje papendal

Geniet van goede service bij een origineel bedrijfsuitje

Organiseer een bedrijfsuitje bij Papendal en we denken graag met je mee. We ontzorgen je volledig bij het organiseren van de leuke activiteiten. Daarnaast kunnen we ook de catering verzorgen en is er zelfs een bedrijfsuitje met overnachting beschikbaar. In ons restaurant geniet je van heerlijk verantwoord eten. We hebben er een sport van gemaakt om een uitstekende service te bieden.

Ontdek het centrum van Arnhem

Een origineel bedrijfsuitje op Papendal vormt een uitstekende combinatie met het stadsleven en een overnachting. Met Papendal als uitvalsbasis trek je gemakkelijk een dag lang het centrum van Arnhem in. Proef de sfeer van de vele winkels, restaurants en cafés. Sluit gezamenlijk de dag af met een uitstekende nachtrust in Hotel Papendal. We bieden je alle mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Informeer over een origineel bedrijfsuitje

Overweeg je een origineel bedrijfsuitje bij Papendal? Dan denken we graag met je mee. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Neem dus gerust contact met ons op en laat ons meedenken. Samen vinden we de best passende activiteiten voor jou en je collega’s.

Neem contact op