Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Clinics

Een sportieve of recreatieve break: voor ieder wat wils!

Clinics

Denk je aan Papendal? Dan denk je aan een unieke topsportlocatie dat behoort tot de top 5 van beste topsportlocaties in de wereld. Ben jij benieuwd wat er zich in het hart van de topsport afspeelt? Krijg een unieke kijk in de keuken op onze bijzondere locatie tijdens een sportieve of recreatieve onderbreking tussen jullie vergaderingen door, op plekken waar anderen niet mogen komen.

Teambuilding, gezondheidsbewustzijn, (zelf)vertrouwen of sport & fun. Welke doelstelling of activiteit je ook kiest, wij maken er samen met jou een unieke sportieve ervaring van. Van clinics volleybal en rolstoelbasketbal tot rondleidingen en interactieve games. Van voedingsworkshops tot fietstochten en natuurwandelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege ons gevarieerde aanbod zoeken wij samen met jou de gouden combinatie om voor elke groep een passende activiteit te organiseren. Winnen doen we op Papendal samen!

Onze activiteiten zijn altijd op loopafstand. Gecentreerd op één terrein. Alles binnen handbereik, van evenementzalen tot sportaccommodaties.

Arrangement op Papendal

Inspirerende omgeving

Ben je op zoek naar extra inspiratie of motivatie? Boek dan een rondleiding en neem een kijkje in onze topfaciliteiten voor topsporters. Kom erachter hoe een dag van een topsporter er uitziet. Waar ze trainen. Wat ze eten. Of boek een van onze sportsprekers. Zij delen graag hun verhalen! Van sportbestuurders tot topsporters, coaches en experts. Op het gebied van voeding bijvoorbeeld. Passend bij het doel van jouw bijeenkomst! Kom naar Papendal en raak geïnspireerd!

Succesverhaal, maatwerk, voeding op Papendal
Indoor sportaccommodaties sprinthal Arnhemhal

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic Teambuilding