Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Clinics

Een sportieve of recreatieve break: voor ieder wat wils!

Clinics

Op zoek naar een sportieve of recreatieve break tijdens je bijeenkomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Teambuilding, gezondheidsbewustzijn, (zelf) vertrouwen of sport & fun. Welke doelstelling of activiteit je ook kiest, wij maken er samen met jou een unieke sportieve ervaring van. Van clinics volleybal en rolstoelbasketbal tot rondleidingen en interactieve games. Van voedingsworkshops tot fietstochten en natuurwandelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege ons gevarieerde aanbod kunnen wij voor elke groep een passende activiteit organiseren.

Onze activiteiten zijn altijd op loopafstand. Gecentreerd op één terrein. Alles binnen handbereik, van evenementenzalen tot sportaccommodaties.

Cocktails maken op Papendal
clinic capoeira op Papendal
Arrangement op Papendal
Arrangement op Papendal

Inspirerende omgeving

Ben je op zoek naar extra inspiratie of motivatie? Boek dan een rondleiding en neem een kijkje in onze topfaciliteiten voor topsporters. Kom erachter hoe een dag van een topsporter er uitziet. Waar ze trainen. Wat ze eten. Of boek een van onze sportsprekers. Zij delen graag hun verhalen! Van sportbestuurders tot topsporters, coaches en experts. Op het gebied van voeding bijvoorbeeld. Passend bij het doel van jouw bijeenkomst! Kom naar Papendal en raak geïnspireerd!

Succesverhaal, maatwerk, voeding op Papendal
Indoor sportaccommodaties sprinthal Arnhemhal

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic Teambuilding
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen