Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Programma-expert Innovatie en Voeding Jeroen Wouters

Voeding, topsport en innovatie

Met zijn brede achtergrond in de voedingstechnologie én het grote netwerk waar Jeroen Wouters in opereert, is hij dé aangewezen persoon om voedingsinnovatie te stimuleren en faciliteren. Voor topsport, maar ook daarbuiten.

Sportspreker Jeroen Wouters #OpPapendal
Sportspreker Jeroen Wouters #OpPapendal
Jeroen Wouters Papendal

Wouters houdt zich bezig met de ontwikkeling van functionele voeding voor sporters vanuit het breedste perspectief. ‘Nederland kent een zeer sterke en wereldwijd erkende expertise op het gebied van onderzoek en de ontwikkeling van voeding. Samen met de Nederlandse sportinfrastructuur wordt een vruchtbaar klimaat voor innovatie in sport en voeding gefaciliteerd: een unieke combinatie om gezonde en sportieve resultaten te bereiken.’

Als Director Research and Innovation bij Food Tech Company Phageguard in Wageningen draagt hij bij aan de innovatie van  voedselveiligheid.

Jeroen schetst een inspirerend beeld over voeding, sport en innovatie en kan motiverend vertellen hoe belangrijk optimale voeding is om goed te presteren. Met zijn ervaring in het voedingsonderzoek en -innovatie speelt Jeroen gemakkelijk in op relevante en actuele vraagstukken op dit boeiende onderwerp.

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.