Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Vastgoed

Van beheer tot renovatie

#OpPapendal vind je tal van sportaccommodaties, gebouwen en kantoorpanden. Papendal Vastgoed beheert deze sportfaciliteiten en panden. Zorgt voor het onderhoud, voor ontwikkelingen, renovaties en nieuwbouw. Alles om ervoor te zorgen dat de gebruikers niets te kort komen. Van topsporters tot huurders van kantoorruimtes.

Ben je nog op zoek naar kantoorruimte? Papendal Vastgoed biedt sport gerelateerde organisaties de mogelijkheid om zich te vestigen #OpPapendal. In het hart van de Nederlandse topsport. In het Sport Business Centre Papendal bijvoorbeeld.

Daarnaast houdt Papendal Vastgoed zich bezig met de ontwikkeling van Sportcentrum Papendal tot een Olympic Training Centre, van internationale klasse. Door bestaande bouw te renoveren en nieuwbouw te realiseren. Hiervoor is een Masterplan opgesteld.

Uitgelicht

Sport Business Centre Papendal

Een unieke kantoorlocatie

Uitgelicht

Masterplan 2020

De ontwikkeling van Papendal tot Olympic Training Centre

Bijbehorende tags

Vastgoed
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.