Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Vastgoed

Van beheer tot renovatie

#OpPapendal vind je tal van sportaccommodaties, gebouwen en kantoorpanden. Papendal Vastgoed beheert deze sportfaciliteiten en panden. Zorgt voor het onderhoud, voor ontwikkelingen, renovaties en nieuwbouw. Alles om ervoor te zorgen dat de gebruikers niets te kort komen. Van topsporters tot huurders van kantoorruimtes.

Ben je nog op zoek naar kantoorruimte? Papendal Vastgoed biedt sport gerelateerde organisaties de mogelijkheid om zich te vestigen #OpPapendal. In het hart van de Nederlandse topsport. In het Sport Business Centre Papendal bijvoorbeeld.

Daarnaast houdt Papendal Vastgoed zich bezig met de ontwikkeling van Sportcentrum Papendal tot een Olympic Training Centre, van internationale klasse. Door bestaande bouw te renoveren en nieuwbouw te realiseren. Hiervoor is een Masterplan opgesteld.

Uitgelicht

Sport Business Centre Papendal

Een unieke kantoorlocatie

Uitgelicht

Masterplan 2020

De ontwikkeling van Papendal tot Olympic Training Centre

Bijbehorende tags

Vastgoed
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen