Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Vastgoed

Van beheer tot renovatie

#OpPapendal vind je tal van sportaccommodaties, gebouwen en kantoorpanden. Papendal Vastgoed beheert deze sportfaciliteiten en panden. Zorgt voor het onderhoud, voor ontwikkelingen, renovaties en nieuwbouw. Alles om ervoor te zorgen dat de gebruikers niets te kort komen. Van topsporters tot huurders van kantoorruimtes.

Ben je nog op zoek naar kantoorruimte? Papendal Vastgoed biedt sport gerelateerde organisaties de mogelijkheid om zich te vestigen #OpPapendal. In het hart van de Nederlandse topsport. In het Sport Business Centre Papendal bijvoorbeeld.

Daarnaast houdt Papendal Vastgoed zich bezig met de ontwikkeling van Sportcentrum Papendal tot een Olympic Training Centre, van internationale klasse. Door bestaande bouw te renoveren en nieuwbouw te realiseren. Hiervoor is een Masterplan opgesteld.

Uitgelicht

Sport Business Centre Papendal

Een unieke kantoorlocatie

Uitgelicht

Masterplan 2020

De ontwikkeling van Papendal tot Olympic Training Centre

Bijbehorende tags

Vastgoed
HerfstkriebelsPapendal geeft je de ruimte!

De herfst is in aantocht en wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Geniet van een heerlijk weekendjeweg in eigen land of verblijf wat langer tijdens de herfstvakantie.

Bekijk onze arrangementen