Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Winnen doe je zo!

Raak geïnspireerd voor jouw bijeenkomst

Er is niets mooier dan winnen. Als eerste over de finish komen, het hoogste podium betreden, de gouden medaille in ontvangst nemen. Het besef dat je de beste bent. Dat je iedereen achter je hebt gelaten. Dat alles wat je ervoor hebt gedaan, het waard is geweest. En dat je eindelijk je doel bereikt!

Topsporters stellen alles in het werk om te kunnen winnen. Voor het bedrijfsleven is dit niet anders. Doelen stellen, een team om je heen verzamelen, elkaar motiveren, groei realiseren, het beste uit je bedrijf halen. Ook in het bedrijfsleven wil men winnen.

Alle randvoorwaarden om te winnen

Maar winnen bestaat in vele vormen en is zoveel meer dan alleen een winnaar. Even zo belangrijk is de weg naar je doel en de spirit, de energie en het doorzettingsvermogen om te willen winnen. Inspiratie, motivatie en de beste faciliteiten zijn nodig om succes te garanderen. En dat is precies wat we je bieden #OpPapendal.

Ons centrum heeft de uitstraling van een winnaar en belangrijker, de energie van willen winnen. De perfecte combinatie om ieder samenkomen nét dat beetje meer energie te geven.

Het zit in onze mentaliteit, onze faciliteiten en… onze genen.

Uitgelicht

Spreken als een winnaar

De Papendal Taxi

Uitgelicht

Winnen in meetings

Ontdek onze tips!

Uitgelicht

Hart van een winnaar

Portretten van talenten

Inspiratie

Op Winnendoejezo.nl en via onze social media kanalen geven we je handige tips, leuke weetjes en inspirerende verhalen. Tips en tricks waar jij je voordeel uit kunt halen voor jouw bijeenkomst #OpPapendal. En waarmee we jou een inkijkje geven in onze wereld. Een wereld waarin we iedere dag het beste uit onszelf halen. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website en raak geïnspireerd. We hopen je snel te ontvangen #OpPapendal want “Winnen doen we samen!”.

Banner

Bijbehorende tags

Winnen
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.