Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sportvoeding

Wij adviseren je graag

Een bedrijfsrestaurant vol met verantwoorde voeding. Vol diversiteit. Waar medewerkers gezond én lekker kunnen lunchen of dineren. Een topsportrestaurant in jouw trainingscomplex, met een aanbod dat voldoet aan alle eisen van de moderne topsportvoeding. Of praktische ondersteuning, waarbij één van onze chefs mee ‘on the road’ gaat om voor jouw topteam te koken. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij Papendal Consultancy ben je voor deze vraagstukken aan het juiste adres.

Wat hebben wij te bieden?

 Kennis en kunde om ieder voeding gerelateerd vraagstuk aan te kunnen
 Bewezen succes: Papendal is wereldleidend op het gebied van topsportvoeding
 Een flinke dosis energie en aanstekelijke passie voor het vak

World leading

Sportcentrum Papendal is ‘world leading’ als het gaat om topsportvoeding. Het Topsportrestaurant #OpPapendal draait sinds 2013 en is een groot succes. Met chefkok Erik te Velthuis aan het hoofd van het keukenteam zijn diverse innovaties getest, nieuwe producten ontwikkeld. Tienduizenden bezoekers hebben naar ons verhaal geluisterd, producten geproefd. En in 2017 werd de eerste dependance geopend: het bedrijfsrestaurant in De Weerelt op Papendorp, waar diverse sportbonden gevestigd zijn.

Voedingsinnovatie op Papendal
Voedingsinnovatie op Papendal
papendal_herstelmaand_voeding_01

Deze organisaties gingen je voor

Niet alleen bezoekers maar ook organisaties en teams raakten geïnspireerd na een bezoek aan ons Topsportrestaurant. Zij vroegen ons, onze chefkok Erik te Velthuis, om advies om hun voedingsbeleid aan te pakken. Of om een workshop te geven. Om kennis over te dragen aan het keukenteam. Of om de wereld over te vliegen om te koken voor een sportteam.

Adviestrajecten bij PSV, Feyenoord en het Militair Revalidatie Centrum in Doorn zijn inmiddels afgerond. Daarnaast kookten onze koks voor het zeilteam van AkzoNobel tijdens de Volvo Ocean Race. Van Alicante en Lissabon tot Kaapstad. Onze koks stonden paraat om de zeilers van de juiste herstelvoeding te voorzien.

Prijs

Iedere adviesvraag is anders. Neem contact met ons op, dan maken we graag een maatwerkofferte voor je.

Contact

Heb jij een adviesvraag voor ons? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Contact Papendal Consultancy

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Advies Topsportrestaurant Voeding