Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hotel omgeving Arnhem

Wil jij overnachten in een hotel in de omgeving van Arnhem? Dan is Hotel Papendal de place to be! In ons 4-sterrenhotel ben je verzekerd van een goede overnachting. In ons hotel vind je 151 hotelkamers van verschillende types. We bieden je echter nog veel meer dan alleen een goede overnachting! In en rondom ons hotel valt ontzettend veel te beleven. Bovendien ligt het hotel in een prachtige en bosrijke omgeving.

Wil jij optimaal tot rust komen? Of wil je juist lekker veel activiteiten ondernemen? Boek dan vandaag nog een van onze comfortabele hotelkamers!

Reserveer een kamer >

Het meest inspirerende hotel in de omgeving van Arnhem

Papendal is de plek waar topsport en het bedrijfsleven samenkomen. Papendal is namelijk het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Circa 400 topsporters maken iedere dag gebruik van onze faciliteiten. In ons hotel in de omgeving van Arnhem komen topsporters optimaal tot rust. Bovendien kunnen zij zich dankzij onze faciliteiten goed op een wedstrijd voorbereiden. Het feit dat op Papendal zoveel topsporters rondlopen, maakt het al een inspirerende locatie. Daarnaast wordt ons hotel in omgeving Arnhem ook omringd door rustgevende bossen.

Hotel
superior

Jij staat op 1 in ons hotel in de omgeving van Arnhem

Wij bieden onze gasten een perfecte nachtrust, gezond eten en leuke activiteiten. En dat doen we voor ál onze gasten, niet alleen voor de topsporters. Als bezoeker sta je bij ons op de eerste plek. We doen er alles aan om jou vrolijk te maken en te inspireren. Krijg je graag een rondleiding of wil je deelnemen aan een leuke activiteit? #OpPapendal is er van alles mogelijk!

Je vindt meerdere luxe accommodaties in ons hotel

Overnacht je in ons hotel in de omgeving van Arnhem? Dan heb je de keuze uit verschillende comfortabele kamertypes. Uiteraard ben je in onze standaardkamers al van een goede nachtrust verzekerd. We bieden echter ook nog een aantal andere kamertypes aan.

Wil je graag in een wat ruimere kamer overnachten? Dan kun je voor onze ‘superior kamer’ kiezen. Wie een luxe verblijfplaats wil, kan voor onze ruime Junior Suite gaan. Voel jij jezelf echt een winnaar? Dan raden we je aan om een overnachting in de JEE-O Golden Suite te boeken. Daar zal het je aan niets ontbreken.

Heb jij nog vragen over ons hotel in de omgeving van Arnhem?

Wil je graag meer weten over onze accommodaties of faciliteiten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het meest inspirerende hotel in de omgeving van Arnhem! Wil je het liefst telefonisch reserveren? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Neem contact op

Uitgelicht

Standaard kamer

Lekker comfortabel!

Uitgelicht

Superior kamer

Geniet van een ruime kamer!

Uitgelicht

Junior suites

Een beetje extra luxe!

Uitgelicht

Executive bronzen suite

Heerlijke kamer met veel ruimte!

Uitgelicht

JEE-O Golden Suite Papendal

Luxe, ruim en van alle gemakken voorzien!

Bijbehorende tags

Arnhem Overnachten Restaurant