Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Meeting & Events

Wij halen alles uit de kast voor je!

De mogelijkheden zijn eindeloos voor jouw evenement

Een evenement organiseren is nogal wat. Dat begrijpen we maar al te goed. Soms wil je het in eigen hand hebben en soms biedt een evenementenbureau een oplossing. #OpPapendal kan alles. Te veel om op te noemen, maar denk bijvoorbeeld aan een sportdag, clinics, productpresentatie, bedrijfsfeest, festival of iets geheel in eigen thema. Ons ruim 11 hectare evenemententerrein biedt oneindig veel mogelijkheden om je evenement in de Veluwse bossen te organiseren. Natuurlijk helemaal in te vullen naar eigen wens. En we hebben geschikte evenementenzalen. Voor congressen of beurzen. Van alle gemakken voorzien!

Jouw evenement is belangrijk. Voor ons ook. Dat betekent dat we alles uit de kast zullen halen om jouw evenement in goede banen te laten verlopen. Wij werken nauw samen met professionele leveranciers. En natuurlijk kun je een beroep op ons doen voor o.a. beveiliging, parkeerbegeleiding, catering, stroom- en watervoorziening, sanitair, tentverhuur en meer. Omdat (top)sporters het hele jaar door gebruik maken van onze faciliteiten, mag je niets anders dan het beste verwachten. Perfect onderhouden accommodaties, innovatief apparatuur en sportmaterialen die aan de allerhoogste eisen voldoen. Het zal jou en jouw gasten aan niets ontbreken.

Event op Papendal
clinic capoeira op Papendal

Gaan voor goud. Met passie.

Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters die hun prestaties naar een nog hoger plan willen tillen. Laat je inspireren door de topsport #OpPapendal. Wij snappen de drive naar presteren. Wij handelen ook met passie om hen, maar ook jou, te laten presteren. Samen gaan we voor niets minder dan goud. Of het nu gaat om een clinic voor 10 personen of een evenement voor meer dan 10.000 personen, wij zorgen ervoor dat uw ideeën worden omgezet in een onvergetelijke ervaring.

Fysieke training op Papendal
CTO Papendal
Sprinthal in de Arnhemhal op Papendal

Alles wat je nodig hebt op één vierkante kilometer

Dat is onze kracht! Of je nu een groot buitenevenement organiseert, een sportdag of een meerdaags congres. Alle voorzieningen zijn voorhanden. Van evenemententerrein tot -zalen, hotelkamers en sportaccommodaties. Alle faciliteiten op één terrein. Bekijk eens onze plattegrond voor een indruk van ons centrum. Nog liever laten we je zelf onze unieke sfeer beleven. Kom eens bij ons langs voor een kop koffie!

Bijbehorende tags

Bedrijfsfeest Evenement Sportdag