Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderen

Team up met Papendal voor jouw succesvolle vergadering!

Neem geen genoegen met minder

Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren. Kreten als “winnen”, “presteren” en “gaan voor goud” gelden voor iedereen #OpPapendal. Jij neemt toch ook geen genoegen met minder?

Voor elke vergadering is er een geschikte zaal beschikbaar waarbij de groep met elkaar kan vergaderen. Behoefte aan daglicht snappen we maar al te goed, maak je daar dus maar geen zorgen over. Standaard voorzieningen als een flipover en een whiteboard, projectie- of LCD scherm mogen ook niet ontbreken. De grotere vergaderzalen beschikken ook over een beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. Ons koffieplein staat voor je klaar met verse koffie en diverse theesoorten. Lekkere en gezonde versnaperingen vind je in de zaal.

Bekijk onze vergaderarrangementen >

 

De Skybox is een exclusieve vergaderruimte en bevindt zich aan de atletiekbaan waar o.a. ook topatleten Femke Bol en Churandy Martina trainen.

De skybox is geschikt voor vergaderingen, (board)meetings, presentaties en trainingen en heeft een vaste boardopstelling. Sport is op deze locatie duidelijk voelbaar en draagt bij aan de doelen gesteld voor deze dag. De skybox is uitgerust met ‘state of the art’ geluidsinstallatie, LCD scherm, camera en soundbar. Op deze manier betrek je heel gemakkelijk ook meer (online) deelnemers bij jouw meeting.

Onze vergaderarrangementen

Wij hebben een aantal vergaderarrangementen voor je samengesteld. Zit er niet bij wat jij zoekt? Laat het ons weten en wij maken voor jouw een offerte op maat.

Bekijk onze vergaderarrangementen >

 


Onze vergaderzalen
Wij beschikken over ruim 30 vergaderzalen welke op verschillende manieren in te richten zijn. Op deze pagina kun je het overzicht downloaden en ook een plattegrond van het hotel.

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Lisanne van Dijk

Senior Account Manager Reserveringen

Ivo van Ruiten

Senior Account Manager Reserveringen

Lara van Wilsem

Account Manager Reserveringen

Anne Fleur de Bos

Account Manager Reserveringen

Bijbehorende tags

Meetings Vergaderen