Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Lezingen, ­workshops en advies

Laat je inspireren door onze passie voor voeding

Of het nu gaat om het bereiden van soep of het ontwikkelen van een gezond broodje bal. Ons keukenteam gaat vol passie aan de slag. Voor de topsporter. Want die staat centraal in het Topsportrestaurant.

Chefkok en manager Erik te Velthuis is de man achter het succes van het restaurant. Al sinds 1984  jaar is hij werkzaam op #OpPapendal. Negentien jaar werkte hij bij Hotel Papendal waar hij tijdens grote events kookte voor groepen zakelijke gasten, en voor gasten in het Restaurant in het hotel. Maar ook voor de topsporters. Hier is zijn interesse voor sportvoeding ontstaan. Hij leerde dat sportvoeding niet alleen maar draait om pasta koken. Inmiddels weet hij alles over wat topsporters op het gebied van voeding nodig hebben om optimaal te kunnen trainen en herstellen. Voeding is immers je brandstof. En je moet wel de juiste brandstof tanken.

Opening Topsportrestaurant

In december 2012 openden we de Arnhemhal, met hierin het Topsportrestaurant en Erik aan het hoofd van het keukenteam. Sinds de opening van het restaurant is er veel veranderd, nieuwe producten zijn ontwikkeld. Het sportbrood werd er getest. Erik ontwikkelde de sportkwark, eiwitcake, carbocake en sportrepen. Omdat hij merkte dat er behoefte aan was. Behoefte aan gezonde tussendoortjes maar ook aan goede producten voor eiwit- en koolhydraatherstel.

Onze producten bestaan altijd uit natuurlijke ingrediënten. Puur en eerlijk. Biologisch. En één motto staat altijd centraal: “Eten moet vooral lekker zijn”.

Advies Topsportrestaurant op Papendal Erik te Velthuis
Advies Topsportrestaurant op Papendal Erik te Velthuis

Aanstekelijk enthousiasme

Door de jaren heen hebben we honderden misschien wel duizenden bezoekers gehad #OpPapendal. Voor een rondleiding door de sportaccommodaties en om te luisteren naar Erik zijn werkwijze en visie in het Topsportrestaurant. En iedereen werd enthousiast van zijn verhaal. Erik zijn enthousiasme is aanstekelijk. Zijn passie is voelbaar.

Niet alleen bezoekers maar ook organisaties raakten geïnspireerd door Erik. Diverse organisaties vroegen Erik al om advies om hun voedingsbeleid vorm te kunnen geven. Of hij werd uitgenodigd om presentaties of workshops te geven. Bij PSV bijvoorbeeld, Feyenoord en SC Heerenveen. Maar ook bij de Volvo Ocean Race en het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. Inmiddels zijn er ook dependance-restaurants ontstaan, zoals het bedrijfsrestaurant bij ‘DeWeerelt’ in Papendorp en we verzorgen de maaltijden bij CTO Eindhoven. Mooie samenwerkingen!

Lezingen, workshops en adviestrajecten

Ben jij ook benieuwd naar Erik zijn verhaal? Wil je zijn passie voelen? Zoek je nog een spreker voor je evenement? Advies inwinnen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.