Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Taekwondo

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 20,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Taekwondo

Wil jij je energie op een positieve manier kwijt? Jouw fysieke en mentale weerbaarheid aanscherpen? Dan is taekwondo iets voor jou!

Zelfbeheersing, discipline en respect zijn de drie belangrijkste kenmerken bij het beoefenen van Taekwondo. Een wedstrijd tussen twee personen mag namelijk nooit uitmonden in een strijd waarbij alles geoorloofd is. Daarom is het belangrijk om de basistechnieken goed te beheersen. Op deze manier kunnen tegenstanders elkaar met discipline en etiquette tegemoet treden.

Het is een manier om de geest te versterken en het lichaam en de geest te kunnen trainen. De clinic is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan het!

Clinic Taekwondo #OpPapendal
Clinic Taekwondo #OpPapendal
Clinic Taekwondo #OpPapendal

Wat ga je doen?
Tijdens de clinic maak je kennis met de veelzijdige trap- en stoottechnieken vanuit diverse standen. Het doel is het ontwikkelen van een goede zelfverdediging door middel van conditie, evenwicht, zelfvertrouwen en discipline.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic taekwondo? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen