Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Boksen

Algemene informatie
Price per person: € 37,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Vecht je fit!

In Parijs vinden tijdens de Olympische Spelen de bokswedstrijden plaats in Stade Roland-Garros, waar ook het tennis plaatsvindt. #OpPapendal kun je in aanloop naar de Spelen in Parijs kennismaken met deze mooie sport onder leiding van een TeamNL-bokser! Deel jij de volgende stoot uit?

Boksen is één van de oudste sporten uit de geschiedenis. Tijdens deze tactische vechtsport staan de coördinatie van voeten, ogen, handen en conditie centraal. Kracht en snelheid zijn nodig om een tegenstander hard en snel te kunnen raken.

Boksen
Boksen
Boksen

Wat ga je doen?
Na een warming-up leer je de basisbeginselen van het boksen. Zoals de toegepaste technieken, de bokshouding, het handen- en voetenwerk en de stoten. Natuurlijk oefen je met bokshandschoenen. Tevens leren we manieren om jezelf te verdedigen. Regels, tips en trucs wordt je gaandeweg toevertrouwd, uiteraard steeds rekening houdend met de veiligheid.

Boksen draait om observeren, coördineren, anticiperen en reageren op je tegenstander. Maak kennis met deze mooie sport onder leiding van een ervaren bokstrainer van de Nederlandse Boks Bond.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic boksen? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic Sport Teambuilding