Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Boksen

Algemene informatie
Price per person: € 33,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Vecht je fit!

Boksen is één van de oudste sporten uit de geschiedenis. Tijdens deze tactische vechtsport staan de coördinatie van voeten, ogen, handen en conditie centraal. Kracht en snelheid is nodig om een tegenstander hard en snel te kunnen raken. Boksen is erg goed voor de fysieke en mentale conditie. Iedereen kan meedoen! Ga jij deze uitdaging aan?

Boksen
Boksen
Boksen

Wat ga je doen?
Na een warming-up leer je de basisbeginselen van het boksen. Zoals de toegepaste technieken, de bokshouding, het handen- en voetenwerk en de stoten. Natuurlijk oefen je met bokshandschoenen. Tevens leren we manieren om jezelf te verdedigen. Regels, tips en trucs wordt je gaandeweg toevertrouwd, uiteraard steeds rekening houdend met de veiligheid.

Boksen draait om observeren, coördineren, anticiperen en reageren op je tegenstander. Maak kennis met deze mooie sport onder leiding van een ervaren bokstrainer van de Nederlandse Boks Bond.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic boksen? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic Sport Teambuilding