Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Badminton

Algemene informatie
Price per person: € 27,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Voor jong en oud, klein en groot

Heb je zin om te gaan sporten en te bewegen? Dan is badminton dé sport om bewegen en gezelligheid te combineren. Ervaar de combinatie van snelheid en subtiliteit. Badminton is de snelste racketsport in de wereld en kan gespeeld worden door jong en oud. Daarnaast wordt de clinic aangeboden op alle niveaus en wordt het gespeeld in de sporthal.

Badminton
Badminton
Badminton

Wat ga je doen?
De clinic start met een kennismaking en wordt gevolgd met een uitleg van de sport. Dit vindt plaats met de sporter van Team NL. Voordat je echt aan de slag gaat met de badminton vaardigheden, doe je gezamenlijk een warming-up. Als iedereen opgewarmd is, ga je werken aan de basistechnieken van badminton. Je leert in een korte tijd de belangrijkste techniek, tactiek en het voetenwerk van deze Olympische sport. Dit komt terug in leuke oefeningen. Aan het einde van de clinic ga je een wedstrijdje spelen. De wedstrijd speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Na afloop is er ruimte voor vragen, tips of een eigen invulling.

De clinics worden verzorgd door de Nederlandse Badminton Bond.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic badminton? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen