Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Badminton

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 23,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Voor jong en oud, klein en groot

Heb je zin om te gaan sporten en te bewegen? Dan is badminton dé sport om bewegen en gezelligheid te combineren. Badminton is de snelste racketsport in de wereld en kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. Badminton wordt binnen in sporthal gespeeld, met een racket en een shuttle. Ervaar de combinatie van snelheid en subtiliteit.

Badminton
Badminton
Badminton

Wat ga je doen?
Onder begeleiding leer je in een korte tijd de belangrijkste techniek, tactiek en voetenwerk van deze olympische sport. Voordat je echt aan de slag gaat met de badminton vaardigheden, doe je gezamenlijk een warming-up. Als iedereen opgewarmd is, ga je werken aan de basistechnieken van badminton. We sluiten af met een wedstrijdje en een cooling down. Badminton vaardigheden Badminton kent drie verschillende slagen. Aanvallende slagen, verdedigende slagen en de service. Na deze clinic heb je de basistechnieken onder de knie. Wedstrijdje Aan het einde van de clinic ga je een wedstrijdje spelen. De wedstrijdjes speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2.

De clinics worden verzorgd door Nederlandse Badminton Bond.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic badminton? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen