Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Badminton

Algemene informatie
Price per person: € 28,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Voor jong en oud, klein en groot

Maar liefst 200 wedstrijden in 5 categorieën worden er vanaf 27 juli 2024 gespeeld voor Olympisch goud in Parijs. Of de TeamNL-toppers Selena Piek en Robin Tabeling (goud gemengd dubbel Europese Spelen 2023) daar bij zijn gaan we komende maanden ontdekken.

Badminton is dé sport om bewegen en gezelligheid te combineren. Wil jij de combinatie van snelheid en subtiliteit ervaren en de snelste racketsport ter wereld ontdekken? Boek dan een badminton clinic #OpPapendal.

Badminton
Badminton
Badminton

Wat ga je doen?
De clinic start met een kennismaking en wordt gevolgd met een uitleg van de sport. Dit vindt plaats met de sporter van Team NL. Voordat je echt aan de slag gaat met de badminton vaardigheden, doe je gezamenlijk een warming-up. Als iedereen opgewarmd is, ga je werken aan de basistechnieken van badminton. Je leert in een korte tijd de belangrijkste techniek, tactiek en het voetenwerk van deze Olympische sport. Dit komt terug in leuke oefeningen. Aan het einde van de clinic ga je een wedstrijdje spelen. De wedstrijd speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Na afloop is er ruimte voor vragen, tips of een eigen invulling.

De clinics worden verzorgd door de Nederlandse Badminton Bond.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic badminton? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen