Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

eSports

Algemene informatie
Price per person: € 25,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Een kijkje achter de schermen van de miljardenbusiness eSports

Het is dé hype van deze tijd: eSports. De jongere generatie wordt er continu aan blootgesteld. Tijdens deze interactieve clinic zoomen we in op de eSportswereld en de businesscase van bedrijven die actief zijn in deze bijzondere branche. Een aantal vragen staan centraal tijdens deze clinic:

  • Hoe ziet het verdienmodel eruit van bedrijven in de eSportswereld?
  • Hoe is het spel FIFA een miljardenbusiness geworden?
  • Waarom kijken wereldwijd 495 miljoen mensen naar eSports?
  • En nog veel meer!

De host van deze clinic, influencer en ex-eSporter Paskie Rokus, neemt jou op een enthousiaste manier mee in het verhaal achter eSports.

Wat ga je doen?
Je krijgt niet alleen een kijkje achter de schermen in de bijzondere wereld van eSports, maar gaat zelf ook aan de slag. Zo ben je getuige van diverse spectaculaire praktijkvoorbeelden, doe je mee aan een interactieve quiz én ga je aan de slag met een casus waarbij je alle tips and tricks van Paskie gaat toepassen binnen de context van jouw bedrijf! Uiteraard kan een potje FIFA tegen Paskie niet ontbreken. Weet jij hem te verslaan?

Activiteit boeken?

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen