Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Boogschieten

Algemene informatie
Price per person: € 28,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Schot in de roos

Onze TeamNL-boogschutters behoren tot de wereldtop en zijn hard op weg zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Parijs 2024. Voel je op weg naar de OS Parijs 2024 een topschutter #OpPapendal tijdens onze Handboogclinics. Weet jij de roos te raken? Onze TeamNL’ers leren het je graag!

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Een eeuwenoude sport die iedereen kan beoefenen. Wist je dat een boog vroeger gebruikt werd als jacht- en oorlogswapen? Tegenwoordig is boogschieten een concentratiesport, waarbij het vooral draait om rust, focus en kracht.

Clinic handboogschieten op Papendal
Mentale begeleiding CTO Papendal
Handboogschieten op Papendal

Wat ga je doen?
Wij starten met een warming up, waarna je schiethouding, de juiste technieken en het richtingsgevoel aan de orde komt. Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan veiligheid. Na een leerzame instructie ga je zelf aan de slag door meerdere oefeningen uit te voeren!

En dat alles onder begeleiding van de handboogschutters van TeamNL zoals Rick van der Oever, Sjef van den Berg, Esther Deden en Sarah Kwaks.
Stap voor stap ga je steeds beter schieten en kom je dichter bij de roos. Heb je het schieten onder de knie, dan houden we natuurlijk nog een spannende wedstrijd in teamverband! Welk team behaalt de meeste punten?

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic boogschieten? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic Sportief