Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Kettingreactie

Algemene informatie
Prijs: On request
Min. personen: 30
Tijdsduur: 2 uur
Kettingreactie met duurzame challenge

Op Papendal weten we als geen ander hoe belangrijk energie is. Zonder kun je niet presteren. Energie is kostbaar en mag niet verspild worden. Op Papendal gaat het streven naar de perfecte sportprestatie hand in hand met het streven naar duurzaamheid.

Geen energie verspillen
Maar liefst 3.512 zonnepanelen voorzien de topsportlocaties en het evenemententerrein van groene stroom. Warmte en Koude Opslag Installaties  met bronnen op 225 meter diepte verwarmen koelen de sportlocaties. Een biovergister zet het bio-afval van de sportrestaurants om in duurzame energie en plantvoeding. Verder zijn er elektrische laadpalen, gebruikt de schoonmaakorganisatie ozonwater als schoonmaakmiddel en kiezen we bij evenementen voor duurzame suppliers.

De Kettingreactie als activiteit voor jouw bedrijf
#OpPapendal kun je jouw bijeenkomst een duurzaam karakter geven door er zelf actief mee aan de slag te gaan. De kettingreactie is een uitdagende team game met een duurzaam verhaal. Je gaat een kettingreactie teweeg brengen die onder meer wordt gevoed door wind- en zonne-energie! Jij en je team spelen fraai uitgevoerde games en lossen opdrachten op over global warming en duurzaamheid. De deelnemers worden verwezen naar foto’s en voorwerpen in de zaal.

Het beantwoorden van interessante vragen en het oplossen van uitdagende opdrachten brengt je naar een verrassende finale: een zelf gebouwde spectaculaire kettingreactie. Meerdere energiebronnen zijn hierin verwerkt. Een grote modelauto rijdt op zonne-energie (waarbij lampen worden geactiveerd door een omvallende dominosteen). Deze tikt een volgende dominosteen om. Waterkracht in de vorm van een aquaductensysteem. Windkracht wordt veroorzaakt door een windmachine en een ‘zeil-auto’. Welk team heeft de beste kettingreactie met de minste fouten?

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen