Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Olympic Day

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2 uur
Verdien jij een gouden medaille?

Het belangrijkste bij de Olympische Spelen is niet het winnen maar het deelnemen, zoals het in het leven niet begonnen is om te veroveren, maar om het leveren van goede strijd. Voor iedere sporter en dus nu ook voor de deelnemers zijn de Olympische spelen het hoogst haalbare. De lat wordt steeds hoger gelegd maar wie gaat de strijd winnen?

Olympic day
Olympic day
Olympic day

De deelnemers gaan een leuke en grensverleggende middag beleven. Na de opening verdelen we de groep in landen. De landen moeten zich gaan bewijzen op de Olympic Day. Welk land gaat de meeste medailles binnenhalen en eindigt bovenaan in de Medaillespiegel?

Het spel
De landen (groepen) gaan mensen afvaardigen naar diverse onderdelen. Elk land moet zelf bepalen wie wordt ‘uitgezonden’ naar een betreffende activiteit. Bij elke activiteit zijn medailles te verdienen. Uiteindelijk tellen we per land het aantal medailles op. De ‘medaillespiegel’ wordt opgemaakt. Het land met de meeste medailles is de winnaar van de Olympische dag!

De landen kunnen de ‘sporters’ afvaardigen naar bijvoorbeeld de volgende Olympische activiteiten:
Uiteraard kunnen de activiteiten worden aangepast indien dat wenselijk is. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Schermen: Een spectaculaire activiteit voor jong en oud. Op een leuke en interactieve manier leer je een aantal schermvaardigheden. Na een snelcursus zullen de landen de strijd aan gaan!

Luchtgeweerschieten: Luchtgeweerschieten houdt in dat je met een ‘luchtgeweer’ op een schietschijf schiet. Er staan enkele luchtgeweren, schietbanen en een spelbegeleider klaar om te kijken of je voor goud in de roos kunt schieten!

Taekwondo: Taekwondo is een stijlvolle en veelzijdige zelfverdedigingssport die oorspronkelijk uit Korea komt. Wie leert het snelst en gaat er met het goud vandoor?

BMX: BMX, Bicycle Motor Cross, is dé up-coming sport van het moment. Na de introductie van de sport bij de Olympische Spelen 2008 wil iedereen leren crossfietsen. Wie gaat er als snelst over de heuvelachtige baan?

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Olympic Day? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteiten Clinic