Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Olympic Day

Algemene informatie
Prijs: On request
Min. personen: 100
Tijdsduur: uur
Warm Up to Paris 2024

Parijs 2024 komt eraan!
Onze TeamNL-sporters zijn op Papendal druk bezig met hun voorbereiding op de komende Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Ook jij kunt je een dag lang een Olympische sporter voelen, namelijk tijdens de ‘Olympic Day, Warm Up to Paris’.

Deelnemers beleven met deze teambuildingsactiviteit een grensverleggende en sportieve middag op Papendal. Na de opening wordt de groep in verschillende landen verdeeld. Die landen moeten zich gaan bewijzen tijdens de Olympic Day. Welk land gaat de meeste medailles binnenhalen? En welk land eindigt bovenaan de medaillespiegel? De ‘Chef de Mission’ van ieder land vaardigt deelnemers af naar de diverse sporten. Elk land bepaalt zo zelf wie wordt ‘uitgezonden’ naar de betreffende activiteit. Het is dus belangrijk dat je jouw team goed kent! Want door slim te kiezen, is de kans op een medaille groter. Bij elke activiteit zijn er namelijk medailles te verdienen. Uiteindelijk wordt per land het aantal medailles opgeteld en wordt de ‘medaillespiegel’ opgemaakt. Het land met de meeste medailles is de winnaar van de Olympic Day! Het is mogelijk om gezamenlijk de dag af te sluiten met een spannend finale spel!

De tijdsduur van de Olympic Day is afhankelijk van het aantal activiteiten en de keuze voor een finalespel. De landen kunnen deelnemers afvaardigen naar onder meer de volgende activiteiten op Papendal:

Rolstoelbasketbal
Tijdens deze clinic ervaar je één van de meest enerverende Paralympische sporten. Letterlijk met vallen en opstaan, beleef je intensieve en zeer inspirerende momenten.

Badminton
Badminton is de snelste racketsport in de wereld. Na een korte warming-up leer je de belangrijkste techniek, tactiek en het voetenwerk van deze Olympische sport.

Boogschieten
Handboogschieten is een sport waarbij het om rust, focus en kracht draait. De clinic begint met een demonstratie, gevolgd door de warming-up, waarna je schiethouding, de juiste techniek en het richtingsgevoel traint.

BMX
De Nederlandse selectie heeft haar thuisbasis #OpPapendal. Om TeamNL BMX-ers optimaal te kunnen laten voorbereiden op de Olympische Spelen, ligt er op Papendal een BMX baan. Deze BMX baan is gedeeltelijk een kopie van de Olympische BMX baan van de eerstvolgende Olympische Spelen. Ervaren BMX’ers leren je tijdens deze clinic de eerste tricks op de Pumptrack vlakbij deze BMX baan.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteiten Clinic