Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Golf

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 32,00
Min. personen: 12
Tijdsduur: 1.5 uur
Hole in one!

De ideale manier om kennis te maken met de golfsport! Op het bosrijke terrein van Papendal ligt de Edese Golf Club. Deze golfbaan is omgeven door bossen, lanen en weiden, heeft leuke hoogteverschillen en geeft fraaie uitzichten.

Wat ga je doen?
Tijdens de golfclinic zal je versteld staan over de demonstratie van de ervaren gekwalificeerde professionals over wat er allemaal mogelijk is betreft balvluchten en effecten. Na de demonstratie ga je zelf aan de slag en zullen de golfprofessionals jullie verschillende beginselen en golftechnieken aanleren.

Uiteraard krijg je tips om jouw techniek te verbeteren. Alle slagen worden doorgenomen van het golfspel. Ook krijg je uitleg over de regels en etiquette. Tenslotte zijn er verschillende wedstrijden zoals putten, chippen en ver slaan.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic golf? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.