Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Archery Battle

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 26,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Trefbal en Paintball, maar dan met pijl en boog

Een unieke combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball! De nieuwste teamsport in Nederland, overgewaaid vanuit Amerika. Spanning, actief en uitdagend.

Archery Battle
Archery Battle
Archery Battle

Archery Battle is het beste te omschrijven als een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball! Het is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning! Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers.

Wat ga je doen?
Op het prachtige evenemententerrein van Papendal of in een van de sportaccommodaties wordt er gestreden om de winst! Maar voordat we van start gaan met de spelvormen, zorgen we ervoor dat met enkele schietoefeningen iedereen met de bogen overweg kan.

Over het speelveld worden verschillende (opblaasbare) objecten opgesteld. En op 5 meter van de middenlijn worden de 5-spot targets neergezet. Een wedstrijdje Archery Battle kan worden gewonnen door alle spots uit de 5-spot target te schieten of door alle spelers van de andere partij af te schieten. De rol van een afgeschoten speler is niet voorbij. Deze neemt namelijk plaats bij de achterlijn van de tegenstander om zo het andere team van twee kanten aan te kunnen vallen.

Samenwerking, inzicht, snelheid en strategisch bewegen maken je onoverwinnelijk. Archery Battle wordt begeleid door de Nederlandse Handboogbond.

Activiteit boeken?
Interesse in Archery Battle? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.