Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Team Challenge

Algemene informatie
Prijs: Op aanvraag
Tijdsduur: 2 uur
Samenwerking, kracht en tactiek

Je gaat samen met een team een aantal korte en ludieke teamopdrachten uitvoeren. Elke opdracht duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Durf jij de uitdaging aan te gaan om op een creatieve manier een ‘ravijn’ over te steken of maken jullie een mega katapult en schieten de bal het verst weg?

Samenwerking, kracht, tactiek en behendigheid bepalen het resultaat! Maar pret en ontspanning zullen zeker niet ontbreken.

Team Challenge
Papendal Super Zeskamp
Team Challenge

TEAMWORK, de naam geeft al aan dat er op deze dag gewerkt wordt aan en met het team. De nadruk ligt op het samen actief bezig zijn in een prettige en ontspannen sfeer. Nieuwe en voor het team onbekende situaties scheppen kansen om elkaar weer eens objectief en onbevooroordeeld te bekijken. De instructeurs houden zich bezig met het in goede banen leiden van de activiteiten. Een teamwork motivatie programma is een uitstekende manier om een team dat goed functioneert te belonen. Ook kan dit programma een manier zijn om de groep nader met elkaar kennis te laten maken, men ontmoet elkaar nu op een hele andere en frisse manier.

Een bedrijf of organisatie is voor zijn SUCCES voor een groot deel afhankelijk van een gezond informeel systeem. Dit systeem is gezond als het gedragen wordt door de interacties van daadkrachtige, energieke, levenslustige en GEMOTIVEERDE mensen. De motivatie-programma’s die wij bieden zijn voornamelijk gericht op het versterken van deze punten.

Het is uiteraard de bedoeling om alle teamleden actief aan het programma te laten deelnemen. Er worden geen extreem hoge eisen gesteld aan het uithoudingsvermogen of de lichamelijke conditie. Het gaat om SAMEN actief zijn, SAMEN in beweging zijn om problemen op te lossen in een enthousiaste en creatieve sfeer. De opdrachten kunnen óp maat’ worden aangeboden. Tijdens het programma geldt dat een goede SFEER even belangrijk is als het uiteindelijke doel.

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Team Challenge? Neem contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic Teambuilding