Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Schapendrijven met Border Collies

Algemene informatie
Price per person: € 72,00
Min. personen: 20
Tijdsduur: 1.5 uur
Een fantastische ervaring!

Wil je op een buitengewoon originele manier als groep inzicht krijgen in communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en manier van samenwerken? Of wil je je relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wil je een heerlijk ontspannen uitje met jouw collega’s in de buitenlucht? Ga dan onder professionele begeleiding schapendrijven!

De workshop wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands-, meervoudig Europees- en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep. Maar ook door andere (top) handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en beschikken over buitengewoon niveau.

 

Wat ga je doen?
De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie, werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel.

Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies. Je krijgt te zien hoe de honden getraind worden van pup tot volwassen tophond. Dit wordt gedaan aan de hand van diverse honden van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Thema’s als communicatie, passie, ambitie, selectie en doorzetten passeren de revue.

De training van deze bijzonder intelligente hond voor het drijven van schapen, is een uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met schapen in plaats van binnen op het kantoor. De diepgang van de workshop bepalen we in overleg. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel een leerzaam bedrijfsuitje als een onderdeel van een training of heisessie.

Na de demonstratie worden de deelnemers in groepjes verdeeld. De groepjes gaan bij toerbeurt de uitdaging aan om de schapen behendig over een parcours te drijven. De schapen dienen hierbij als een prachtige spiegel voor de signalen die de deelnemers hen geven! Top-samenwerking is een must voor het welslagen van deze opdracht.

Een bijzonder en uniek spel waarbij alle deelnemers met schapen en honden één grote uitdaging aangaan! De inhoud is geheim totdat het moment van dit spel aanbreekt. Eén ding staat vast: het is een fantastische ervaring!

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic schapendrijven met Border Collies? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Teambuilding