Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Capoeira

Algemene informatie
Price per person: € 38,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Een energieke dans!

Capoeira is een populaire Braziliaanse dans- en vechtsport. Het combineert souplesse, gevecht, acrobatiek en muziek. De lichaamstaal en filosofie van Capoeira zijn de afgelopen 400 jaar gevormd door de vrijheidsstrijd van Afro-Braziliaanse slaven. Capoeira is dan ook een bevrijdend spel dat de wereld -letterlijk- op zijn kop zet!

Voor deelname aan de clinic is geen speciaal fysiek vermogen nodig. Omdat Capoeira zo veelzijdig is kan iedereen van jong tot oud meedoen met het spel of met de muziek. De uitdaging, gezelligheid en groepsdynamiek van Capoeira maken een ideale activiteit voor alle doelgroepen.

Capoeira
Capoeira
Capoeira

Wat ga je doen?
Tijdens de clinic speel je het soepele spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigingen. De deelnemers worden aangemoedigd om samen een Capoeira-cirkel te vormen en het spel te spelen op live muziek. Interactie, verrassing en swing staan centraal.  De Braziliaanse muziekinstrumenten geven daarbij een bijzondere en energieke sfeer.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic capoeira? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic Sportief