Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Bootcamp

Algemene informatie
Price per person: € 25,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Power, power, power!

Bootcamp is een les waarbij zowel de conditie als de kracht wordt verbeterd en alle soorten bewegingen en attributen kunnen worden gebruikt om de deelnemers conditioneel te trainen. Iedereen kan meedoen!

Bootcamp
Bootcamp
Bootcamp

Street Workout Park
Overgewaaid vanuit Amerika en Australië, is Street Workout groeiende in Nederland. Bij Street Workout wordt op basic sporttoestellen getraind met het eigen lichaamsgewicht.

Wat ga je doen?
Onze bootcamp clinic bestaat uit hardloop, interval en fitnessoefeningen in de buitenlucht #OpPapendal. Tijdens de clinic werk jij aan jouw conditie, kracht, snelheid, souplesse en explosiviteit.

De bootcamp clinic beginnen we met dynamische rekoefeningen en hardlopen als opwarming. Tijdens de training maak je veel gebruik van oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Ook met trainingsmaterialen en gemakkelijk te vervoeren fitnessmaterialen. De professionele instructeur geeft korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn. Springen, push ups, sit-ups, kniebuigingen, gewichten tillen, elastieken trekken bijvoorbeeld.

De bootcamp clinic vindt plaats op ons bosrijke terrein, daarnaast kunnen we gebruik maken van het Street Workout Park #Op Papendal.

Activiteit boeken?
Interesse in een clininc bootcamp? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic Sportief