Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Uitstroom van topsporters

Indien je Papendal gaat verlaten en gaat uitstromen, is het van belang dat je (indien van toepassing) je kamer tijdig opzegt.

Aangezien wij de kamer verhuren aan de bond, dienen zij te allen tijde op de hoogte te zijn van de opzegging. Het opzeggen van de huur dient schriftelijk te gebeuren via huisvesting@papendal.nl door jou of de bond met de ander in de CC. Wij hanteren één maand opzegtermijn. De huurperiode kan eindigen op de 1e of 15e van de maand.

Plan via huisvesting@papendal.nl een afspraak in voor een inspectie en sleuteloverdracht van je kamer. Tot twee weken voor het einde van de huurperiode kan je deze afspraak inplannen. Tijdens deze afspraak voert een medewerker samen met jou de kamercheck uit. Hierbij wordt de staat van de woonruimte opgenomen. Als er zaken niet correct opgeleverd zijn dien je deze alsnog in orde te maken vóór het einde van de huurperiode. Tevens lever je op dit moment je sleutel(s) in. Voor de staat van de kamer dien je te tekenen.

Verder vragen we je om ons via huisvesting@papendal.nl op de hoogte te houden over alle praktische zaken rondom je vertrek (wanneer verlaat je precies je kamer, heb je meubels ter overname enz.). We kunnen je dan ook eventueel in contact brengen met de nieuwe bewoner om zo de overname van meubels af te stemmen.

Hoe lever je de kamer op:
• Alle eigendommen zijn uit je kamer (m.u.v. overnames).
• Muren zijn kaal en wit gesausd.
• Gaten in de muur zijn gedicht.
• De vloer is in originele staat en onbeschadigd.
• De ruimte is (veeg) schoon achtergelaten.
• Eventuele gebreken aan ramen, deuren, verlichting of de badkamer zijn/worden gemeld.