Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Topsportrestaurant

In het Topsportrestaurant wordt functionele topsportvoeding dagvers bereid. Gezonde voeding is een essentieel onderdeel van je leven als topsporter. Maak dan ook optimaal gebruik van de voeding die aangeboden wordt. Heb je opmerkingen of ideeën? De koks in het restaurant zijn er voor jou als topsporter, ze waarderen feedback dus stap gerust naar ze toe!

Sporters die woonachtig zijn in de huisvesting van Sportcentrum Papendal ontvangen TeamNL centrum-korting. Voor het diner krijg je met je Papendal pas €2,50 korting. Daarnaast heb je per dag recht op 4 stuks gratis fruit.

Het servies en bestek van het Topsportrestaurant is eigendom van Papendal. Het is niet de bedoeling dat je deze meeneemt naar je kamer. Wil je bijv. een kwark meenemen naar de kamer? Maak dan gebruik van het wegwerpbestek.

De openingstijden van het restaurant zijn:
Maandag t/m vrijdag: 06.30 – 21.00 uur
Zaterdag: 07.30 – 14.30 uur
Zondag: Op aanvraag

Op zaterdag na 14:30 uur en op zondag is het Topsportrestaurant alleen op aanvraag open. Aanvragen kunnen worden verstuurd naar sportcentrum@papendal.nl

Papendal VoedingsApp
Doordat je de maaltijden afrekent met de persoonlijke Papendal Pas, kan ons kassasysteem je aankopen registreren. Hier is vervolgens een database met voedingswaarden per product aan gekoppeld waardoor we eenvoudig de voedingsinname kunnen registreren. Niet om jou in de gaten te houden, maar om je te helpen om bewust met je voeding om te gaan. Deze informatie is voor jou inzichtelijk in de Papendal VoedingsApp. Na je start #OpPapendal wordt er een voedingsworkshop gepland waarin je uitleg krijgt over de app.