Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Functionele sportvoeding

Niet alle woonaccommodaties zijn voorzien van een keuken. Bewoners van het Sporthotel en P50 maken voor alle maaltijden gebruik van het Topsportrestaurant in de Arnhemhal. Je betaalt de maaltijden met je Papendal pasje. Bewoners van andere woonaccommodaties kunnen wel zelf koken maar zijn natuurlijk ook welkom in het restaurant.

In het Topsportrestaurant wordt functionele topsportvoeding dagvers bereid. Gezonde voeding is een essentieel onderdeel van je leven als topsporter. Maak dan ook optimaal gebruik van de voeding die aangeboden wordt. Heb je opmerkingen of ideeën? De koks in het restaurant zijn er voor jou als topsporter, ze waarderen feedback dus stap gerust naar ze toe!

Sporters die woonachtig zijn in de huisvesting van Sportcentrum Papendal ontvangen TeamNL centrum-korting. Voor het diner krijg je met je TeamNL centrum-pasje €2,50 korting. Daarnaast heb je recht op 4 stuks gratis fruit per dag. Let op: het servies en bestek van het Topsportrestaurant is eigendom van Papendal. Het is niet de bedoeling dat je deze meeneemt naar je kamer. Wil je bijv. een kwarkje meenemen naar de kamer? Maak dan gebruik van het wegwerpbestek.

Papendal VoedingsApp

Doordat je de maaltijden afrekent met de persoonlijke Papendal Pas, kan ons kassasysteem je aankopen registreren. Hier is vervolgens een database met voedingswaarden per product aan gekoppeld waardoor we eenvoudig de voedingsinname kunnen registreren. Niet om jou in de gaten te houden, maar om je te helpen om bewust met je voeding om te gaan. Deze informatie is voor jou inzichtelijk in de Papendal VoedingsApp. Na je start #OpPapendal wordt er een voedingsworkshop gepland waarin je uitleg krijgt over de app. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast wat meer weten? Op deze pagina lees je meer over de app.