Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Lifeskill coaches

Bij instroom op het TeamNL centrum maak je kennis met de lifeskill coach die aan jouw sportprogramma verbonden is. Heidi Penterman, Michelle Verhoef en Marjon Leeuwis hebben hun spreekkamers op de begane grond van het Sporthotel en werken voor verschillende bonden. Met hen kun je zaken bespreken die je niet wilt bespreken met de technische staf / begeleidingsstaf van de bond.

De gesprekken zijn informeel en kunnen uiteindelijk over van alles en nog wat gaan. Bijvoorbeeld over praktische zaken waar je tegenaan loopt zoals het organiseren van je weken hier op Papendal of over zaken die je thuis als lastig ervaart met je ouders/verzorgers. De opstart van de gesprekken loopt via de begeleidingsstaf van jouw bond, na het eerste gesprek plan je de gesprekken zelf.

Vanzelfsprekend zijn de begeleiders professionals en wordt alles wat je bespreekt vertrouwelijk behandeld. Als het naar de mening van Heidi, Michelle of Marjon raadzaam is om over een bepaald onderwerp toch overleg te hebben met jouw coach of jouw ouders, dan wordt dat altijd eerst met jou besproken.