Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Instroomprocedure

Als je door de bond bent geselecteerd om in te stromen in het fulltime topsportprogramma op het TeamNL centrum #OpPapendal dan starten wij de instroomprocedure op. De instroomprocedure bestaat uit de volgende onderdelen:

• Het invullen van onze intakevragenlijst;
• Een intakegesprek met de Studie-intermediair en Lifeskillcoach;
• Een medische intredekeuring.

De Studie-intermediair, Lifeskillcoach en Sportarts brengen advies over de stroom uit aan de sportbond, waarna wordt bepaalt of je definitief in het fulltime trainingsprogramma instroomt.

Voor de medische intredekeuring word je benaderd door Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) of Ziekenhuis Gelderse Vallei, afdeling Topsportgeneeskunde (afhankelijk van de bij jouw sport betrokken Sportarts) om de intredekeuring te plannen. De medische keuring komt voor eigen rekening, maar je krijgt wel een tegemoetkoming van €100 op de keuring van TeamNL centrum Papendal. Indien je gekeurd wordt door SMCP dan wordt de €100,- verrekend in de factuur. Word je gekeurd bij Ziekenhuis de Gelderse Vallei dan kun je €100,- declareren bij Sportcentrum Papendal. Hiervoor download je het declaratieformulier en stuur je deze ingevuld met de originele factuur naar sanne.vedder@papendal.nl.