Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Paramedische voorzieningen

Iedere bond heeft een aantal vaste uren per week een vaste fysiotherapeut ter beschikking voor met name preventieve zorg. Blessures worden altijd behandeld via de zorgverzekering, daarom is een goeie zorgverzekering een belangrijke vereiste! Daarnaast hebben enkele bonden massage-uren ingepland, de behoefte hieraan verschilt natuurlijk per bond. Naast de fysiotherapie zijn ook sportartsen aan de verschillende bonden gekoppeld. Iedere bond heeft dus een vaste fysiotherapeut en sportarts.

Op Papendal werkt ook Anja van Geel, zij is sportdiëtiste en heeft al heel veel topsporters begeleid. Desgewenst begeleidt Anja de TeamNL centrum-sporters individueel. Het opstarten van het contact gaat altijd via jouw bondscoach en sportarts, zij bepalen ook de noodzaak.

In de Arnhemhal is het TeamNL centrum- spreekuur voor acute problematiek. Dit is bedoeld voor sporters die bijvoorbeeld tijdens een training een (lichte) blessure hebben opgelopen en daar naar willen laten kijken. Je kunt dan direct terecht bij het inloopspreekuur. Let op! Het spreekuur is niet bestemd voor sporters die al onder behandeling zijn voor een blessure.

De tijden van het TeamNL centrum-inloopspreekuur:

Maandag             09.00- 10.00 uur
Di/ wo/ do          16.30- 17.30 uur
Vrijdag                 09.00- 10.00 uur

Je kunt je op deze tijdstippen melden bij het Servicepunt in de Arnhemhal. Vermeld duidelijk dat je voor het inloopspreekuur komt.