Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sportcentrum Papendal

Sportcentrum Papendal en Hotel Papendal vallen onder de Papendal B.V. Deze B.V. is een dochterorganisatie van NOC*NSF.

Sportcentrum Papendal
Het Sportcentrum kent de afdelingen Vastgoed, Topsportrestaurant en TeamNL centrum. Afdeling Vastgoed beheert tal van sportaccommodaties, gebouwen en kantoorpanden. Huurders van deze kantoorpanden zijn onder andere NOC*NSF en vele sportbonden.

Hotel Papendal
Hotel Papendal beschikt over meer dan 30 professionele vergaderzalen, waarvan 2 uitermate geschikt zijn voor grote congressen, beurzen, product presentaties of evenementen die binnen gehouden kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over 151 comfortabele hotelkamers verdeeld over verschillende kamertypes. Ook hebben we een eigen Events afdeling voor het organiseren van grote evenementen en congressen.

Door huurinkomsten van de afdeling Vastgoed waaronder die van Hotel Papendal, het verhuren van het evenementen terrein en het organiseren van events kan Sportcentrum Papendal topsport ondersteunen. De financiering van het TeamNL centrum Papendal komt tot stand door een subsidiebijdrage van NOC*NSF en eigen bijdrage van Sportcentrum Papendal van meer dan 50% van de jaarbegroting van het TeamNL centrum. Zie ook Financiering.