Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

TeamNL centrum Papendal

Het ondersteunen van programma’s door het TeamNL centrum Papendal wordt, naast het beschikbaar stellen van accommodaties, gedaan door de inzet van experts. Deze experts zijn veelal in dienst van Sportcentrum Papendal en ondersteunen meerdere programma’s en vallen onder Teamleider Michelle Vaessen en Manager Ronald Veerbeek.

TeamNL centrum Papendal heeft als missie om haar kwalitatief en kwantitatief hoogwaardige positie binnen de door NOC*NSF geaccrediteerde TeamNL centra te handhaven en uit te bouwen. TeamNL centrum Papendal moet een topsportklimaat bieden zodat de topsporters de mogelijkheid krijgen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. De doelstellingen zijn:

  • Zoveel mogelijk topsportprogramma’s de mogelijkheid bieden om op Papendal te trainen. Dit willen we realiseren door het behouden van de huidige topsportprogramma’s én het waar mogelijk aantrekken van nieuwe topsportprogramma’s.
  • Het zowel kwantitatief als kwalitatief optimaliseren van topsport-gerelateerde faciliteiten.
  • Het optimaliseren van de samenwerking met sportbonden door gezamenlijk de organisatie rondom het trainingsprogramma te professionaliseren.
  • Mondiaal willen we bij de top 5 van internationale trainingscentra horen.

Op het TeamNL centrum Papendal trainen wekelijks ongeveer 500 topsporters in opleidingsprogramma’s (S-1) en topsportprogramma’s(S). Klik hier voor een overzicht van alle programma’s #OpPapendal.